Foto: Samantha Steenwijk wordt bedrogen door vrouw Daisy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Samantha Steenwijk ligt regelmatig overhoop met de media, maar heeft ze nu ook bonje thuis? De zangeres wordt genoemd in een zeer opvallend gerucht…

Samantha Steenwijk betrapt vrouw Daisy met een ander

De juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft haar spionnen weer flink aan het werk gezet en vertelt een sappig verhaal over de vrouw van Samantha Steenwijk. Daisy Steenwijk blijkt namelijk haar lieftallige vrouw lange tijd te hebben bedrogen met iemand op de kazerne van de marechaussee in Den Haag. Op dat moment werkte Daisy als portier bij een hotel en sprak ze regelmatig af met haar minnares. Hoe ze dit geheim kon houden voor Samantha? Daisy had een extra telefoon waarop ze contact had met de andere meid. Ze spraken vaak af in pauzes van en na werk. Daarnaast blijkt dat ze ook wel eens een aantal keer bij Samantha en Daisy thuis hebben afgesproken. Toen de kinderwens van Samantha en Daisy serieus begon te worden, heeft Daisy het afgekapt met haar minnares. Daisy scheen ongelukkig te zijn, maar wilde het BN’er-leventje niet opgeven.

Yvonne Coldeweijer vraagt na bij vrouw van Samantha Steenwijk

Dit is niet de eerste keer dat Samantha en Daisy Steenwijk onder vuur liggen bij juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Voorheen was er al een rechtszaak gaande tussen de twee, omdat Yvonne uitspraken gedaan over Samantha die zij niet waar achtte. Yvonne laat ook weten dat ze alvast haar advocaat op ‘speed dial’ heeft staan wanneer ze aankondigt dat ze juice heeft over Samantha Steenwijk. Nadat ze het sappige verhaal heeft gedeeld met haar volgers op Instagram, laat ze nog een laatste schermafbeelding zien waarin ze laat weten dat ze wederhoor heeft gevraagd bij Daisy. Zoals verwacht, heeft Daisy hier zelf niet op gereageerd.

Samantha Steenwijk springt op flinke hengst

Onlangs deelde Samantha een kiekje op haar sociale media waarop zij poseert voor de foto op een heel groot paard. De foto is één van vele die zijn geschoten voor de Friesian horse kalender. De opbrengsten van de kalender gaan volledig naar de KWF Kankerbestrijding. Samantha Steenwijk noemt het een “fantastisch initiatief”. Daarna laat ze ook nog even weten hoe ontzettend trots ze is op haar hengst, Voice.
Samantha Steenwijk zingt Hazes

Bij de vorige reeks van Holland Zingt Hazes is Samantha Steenwijk al flink aangepakt door Yvonne Coldeweijer. Ze scheen zich verschrikkelijk te hebben gedragen backstage en deed alsof ze zelf de dochter was van Hazes, terwijl ze hem nooit had ontmoet. Yvonne gaf er nog een schop achteraan door de zangeres te laten weten dat ze wel heel erg om de vinger van Rachel Hazes gewikkeld was. Toch komt Samantha afgelopen week met het nieuws dat ze volgend jaar weer meedoet aan de concerten. Zelf heeft ze daar zin in. Yvonne, houd je spionnen maar op scherp!
Samantha Steenwijk heeft een wijntje te veel op en moet huilen

Eventjes geleden kwam er een hilarisch filmpje tevoorschijn op de sociale media van Samantha Steenwijk. Hierop is te zien hoe ze een fles wijn erg onhandig inschenkt in een groot glas en het glas vervolgens leeg giet over haar gezicht. Het bijschrift las: “Als je het even niet meer ziet zitten en het ook nog eens veel te lang duurt voordat je je eerste wijntje krijgt…”. Een paar dagen later plaatst ze ook de ‘making of’ van het korte filmpje voor haar volgers. Hierin is te zien dat wijn dus niet goed blijkt te zijn voor je ogen! Nadat ze het glas wijn in haar gezicht gooit, laat ze gelijk weten dat ze last heeft van haar ogen. “Mijn ogen branden nog”, zet ze erbij in de post.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...