Foto: S10 laat veel van zich zien in klein wit hemdje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 eist met haar postuur en ontzettend lange haar vrij veel aandacht op wanneer ze op het podium staat. Met dit soort outfits kunnen de fans hun ogen écht niet meer van de zangeres afhouden!

S10 is in haar kledingkast gedoken, en is er uitgekomen met haar meest verleidelijke hemdje voor een optreden. Eenmaal aangekomen bij de show had ze nog wel even een trui over haar hemdje aangetrokken. Deze ging vlug uit in de hete zaal, dus kon het feestje écht beginnen!

S10 speelt voor eerste keer album live

S10 stond stijf van de zenuwen! De blondine heeft namelijk voor het eerst in haar leven haar nieuwe album live gespeeld. Veel fans vinden het enorm jammer dat ze niet bij dit moment waren. Wie wilt S10 nou niet in haar heerlijke hemdje met nieuwe muziek bezig zien? De zangeres heeft gelukkig goed nieuws voor al haar fans. Ze gaat namelijk optreden in AFAS Live. Daar passen een hoop mensen in! S10 gaat een show geven die volledig om haar draait, en waar ze dus ook de beste songs van haar nieuwe album gaat zingen. Zolang ze deze outfit meeneemt, loopt het vast goed met die kaartverkoop!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

S10 binnen 1 minuut uitverkocht

1 minuut; zo snel was de release show van S10 uitverkocht. Eén maand voordat de show begon had S10 aangegeven dat er een speciale show aan zat te komen. Maar wat betekent een release show nou? Wanneer artiesten een nieuw album uitbrengen geven ze soms zo’n feestje. Dit is een show waar de fans voor de eerste keer het nieuwe album live kunnen horen. Het releasefeestje van S10 was dus binnen één minuut al uitverkocht! Ze had niet kunnen voorspellen dat het zo snel zou gaan. Ze vond het echt super gaaf om te zien dat er zoveel belangstelling was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

S10 heeft nieuws voor teleurgestelde fans

De release show was binnen 1 minuut uitverkocht. Hierdoor hebben vele fans één kaartje misgelopen. Vele fans waren dan ook teleurgesteld dat ze hier niet bij konden zijn. Gelukkig gaat S10 nóg een keer live optreden. Dit gaat gebeuren in AFAS Live. Hier zijn veel meer plaatsen dan de vorige show. Alle fans die niet naar de release show konden komen, kunnen de knappe zangeres gelukkig wel zien optreden. Met een boodschap laat ze weten wanneer dit optreden is.

S10 zingt voor haar collega’s

Wie is er nou een ochtendmens? Het lijkt er nu op dat S10 er eentje is! Terwijl haar collega’s allemaal beetje onderuitgezakt zitten, begint de zangeres lekker te zingen. Ze zingt haar collega’s op deze vroege ochtend wat moed in. Met een kopje koffie kan S10 er namelijk gelijk al tegenaan. Nu haar nieuwe album uitgekomen is, is haar leven gelijk een stukje drukker geworden. Zonder koffie zou S10 dan ook geen ochtend mens zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.