Foto: S10 draagt niks onder jasje tijdens Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 staat te popelen om in haar zwarte outfit het podium van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn op te gaan. Op een promotie video lijkt een deel te ontbreken. Of hoort dit?

S10 is een serieuze uitdager en doet mee voor de titel in Turijn. Daar hoort een serieuze outfit bij. Vooral als je een diep nummer als De Diepte hebt gemaakt en daarmee het podium op gaat. Tijdens het Songfestival heeft Stien den Hollander, zoals S10 in haar vrije tijd heet, geen tijd om te feesten. Dat komt wel als de trofee binnen is. Om te laten zien dat ze ook luchtig kan zijn en een breder publiek kan aanspreken heeft ze nog wel besloten met haar team om haar buik te laten zien. Valt dat goed bij de jury, of gaat dat té diep?

Lees ook: Ongemakkelijk: S10 moet voor het eerst Engels praten vanwege Songfestival

S10 laat zich zien

In een mooie video waarmee Stien zichzelf wil presenteren aan de rest van de wereld is Stien op het strand te vinden. Daar toont ze een zelfverzekerde en zwart geklede versie van zichzelf. Te midden van alle andere kleurrijke kandidaten valt ze op deze manier misschien juist op. Aan de ene kant is het wel degelijk een succes dus, de video. Maar toch vindt menig Songfestival-kenner dat ze te ver gaat. Niet met al het zwart, maar vooral met het tonen van haar buik. De kenners zijn bang dat de wereld nog niet klaar is voor de buik van S10…

S10 is niet meer verlegen

S10 vond het eerst nog allemaal spannend, die hype rondom het Songfestival. Maar ze weet dat ze goed kan zingen en in principe niks te verliezen heeft. Naast de eer van Nederland dan. Maar S10 is gefocust en richt zich volledig op haar eigen optreden. Ze heeft vaak genoeg geoefend en doet dit nog vaker nu ze in Turijn is en gewend is aan het klimaat en de omgeving.

Oefening baart kunst 

S10 heeft haar eerste repetitie succesvol doorstaan en dat is een mooi beginpunt van haar avontuur. Op het grote, gelukkig goed verlichte podium van het Eurovisie Songfestival in Turijn is onze blonde inzending te zien op verschillende foto’s en er is zelfs een video beschikbaar. De zangeres zelf laat weten het allemaal al erg leuk te vinden. Daar gaat het natuurlijk ook allemaal om. Niet over outfits, aankleding, buiken of gekke attributen. Uiteindelijk gaat het om de lol. Al zou winst erg mooi zijn voor haar en de rest van het land. Op naar de halve finale!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S10 (@s10s10xx)

S10 op weg naar de finale

De eerste keer dat we het optreden van S10 te zien krijgen op tv is al binnenkort. Op 10 mei om precies te zijn. Er komen nog veel repetities aan gelukkig. Zo kunnen alle fouten uit het optreden gehaald worden en zou het allemaal vlekkeloos moeten verlopen. Haar buik verhullen lijkt ze niet van plan. De video’s zijn al gemaakt natuurlijk en het promotiemateriaal is al gemaakt. Ook maar iets veranderen aan haar of haar optreden, zo vlak voordat ze aan de bak moet? Dat lijkt veel te laat en maakt haar alleen maar nerveus waarschijnlijk. We kunnen dus enkel wachten totdat de punten geteld zijn en of ze door mag. Gelukkig draait het uiteindelijk om haar stem en niet om de outfit. En die stem klinkt meer dan goed!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!