Foto: Roxanne Kwant laat volgers genieten van foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxanne Kwant is een van de meest knappe blondines van het land en daarom is het altijd een feestje als ze een nieuwe foto deelt. 

De prachtige blondine kan niet alleen heel goed presenteren, ze doet het ook nog eens heel erg leuk op de foto. Daarom is het altijd weer een feestje als er een nieuw plaatje van haar online komt. Roxanne weet precies wat ze moet doen om haar volgers gelukkig te houden. Zo plaatst ze maar al te graag foto’s van zichzelf in de meest exotische outfits om zo iedereen online een beetje tevreden te houden. En tevreden dat zijn de mensen zeker. Hoe kan je ook maar een klein beetje ontevreden zijn als Roxanne dit soort foto’s online zet? Met Roxanne Kwant is het altijd genieten geblazen.

Lees ook: De 6 leukste weetjes over Roxanne Kwant

Roxanne Kwant deelt haar grote talenten

Dat de blondine een prachtig heeft, dat kan je vrij makkelijk zien, maar dat Roxanne er onder haar kleren er zo knap uit zag dat is voor de meeste mensen wel nieuws. Roxanne besluit om trots even met de wereld te delen wat ze in huis heeft. Ze doet haar kleding even verleidelijk open, zodat iedereen goed haar talenten kan bewonderen. En dat wordt natuurlijk door iedereen flink gewaardeerd. Want na het zien van deze foto van Roxanne is je dag namelijk weer helemaal goed. Roxanne deelt vaker dit soort spannende foto’s, dus als je vaker wil genieten van de knappe blondine, dan moet je haar absoluut volgen op Instagram.

Het knappe uiterlijk van Roxanne Kwant

Er is veel om van te houden bij Roxanne. Zo heeft ze een prachtig blond kapsel en ze heeft haar haartjes altijd wel op een charmante manier gestyled. Dan is er het snuitje van de presentatrice. Roxanne lijkt twee standen te hebben: vrolijk en verleidelijk. En beide kanten van Roxanne zijn ontzettend leuk om te zien. Of ze nu een aanstekelijke lach op zet, of een beetje verleidelijk probeert te doen, Roxanne is altijd leuk om te zien. Dan is er natuurlijk haar prachtige . Roxanne heeft een geweldig uiterlijk. Dat weet ze zelf ook en daarom kiest ze altijd van die verleidelijke pakjes uit om te dragen. Zo komen haar mooie vormen nog eens extra goed uit de verf.

Roxanne Kwant is een feestbeest

Natuurlijk kleed Roxanne zich het liefste zo uitdagend voor de meest spannende feestjes. Roxanne is namelijk wel een klein beetje een feestbeest. Dat houdt haar leven, en haar Instagram pagina, tenminste een beetje spannend. Want alle leuke outfits die Roxanne besluit om aan te trekken plaatst ze natuurlijk eerst even online om te kijken wat haar volgers ervan vinden. Zo zorgt Roxanne ervoor dat ze altijd op haar allermooist verschijnt op feestjes. Ze gebruikt Instagram dus een klein beetje als een soort online spiegel, waarmee ze peilt hoe goed ze er uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!