Foto: Roxanne Kwant laat haar puppy’s uit haar shirtje springen tijdens festival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxanne Kwant slaat weer toe! De bloedhete blondine verleidt moeiteloos al haar fans met dit diepuitgesneden topje… 

Influencer Roxanne Kwant maakt er wel vaker een bonte boel van. En gelukkig maar, want haar spannende festiviteiten leveren de lekkerste plaatjes op! Haar Instagram zit bomvol kiekjes om van te smullen, en ook dit recente plaatje doet daar niet voor onder. Roxanne was namelijk recent op een festival te vinden en heeft het daar flink gezellig gehad lijkt het. Zo trok ze een zéér onthullend topje aan waarbij ze iedereen liet meegenieten van haar prachtige lijf. En een pittige Instagram-foto mocht daar natuurlijk niet bij ontbreken…

Roxanne Kwant schittert in knellend topje

Als influencer is Roxanne Kwant natuurlijk meer dan op de hoogte van de recentste festival-trends. Logisch dus ook dat de bloedhete blondine alle hoofden deed draaien. Al was dat misschien om nét een andere reden dan ze wellicht bedoeld had. Roxanne koos namelijk voor een vast en zeker trendy outfit, compleet met kittig bloesje en kort rokje, maar het was het minuscule topje dat volgers toch echt versteld deed staan. Wij vragen ons af of we haar bovenkleding niet beter gewoon moeten noemen! Met twee piepkleine stukjes stof weet Roxanne zich nog nét te bedekken, maar preuts kan je het lang niet noemen. En gelukkig ook maar, want met haar spectaculaire figuur is de outfit echt om van te smullen. Het dunne stofje laat namelijk niets aan de verbeelding over en biedt je vol zicht op haar aanzienlijke puppy’s. Wij kunnen er niet van wegkijken!

Roxanne Kwant maakt volgers wild met vurige Instagram-foto

En ook de fans van Roxanne Kwant zijn zéér te spreken over het topje. De influencer postte namelijk een set bloedhete foto’s op haar Instagram en haar volgers gaan helemaal wild in de comments. En hoe kan het ook anders? Roxanne gooit haar charmes namelijk vol in de strijd en weet precies hoe ze haar fans gek weet te maken. Zo poseert ze verleidelijk voor de camera met zwoele blik en kleine glimlach. Haar handen weet ze nét zo te poseren dat je ogen onmiddellijk naar haar barstende topje getrokken worden. Logisch toch dat je het niet rustig kan houden? In de comments gaat het er ook wild aan toe. “Damm ROX JE ZIET ER LEKKER UIT!”, reageert één enthousiaste fan. Wij snappen hem volkomen. Deze kiekjes zijn toch om van te smullen? Nu nog hopen dat Roxanne nog vele andere festivals bezoekt…

Roxanne Kwant pronkt met overheerlijk in piepklein zwemsetje

In de tussentijd kunnen we wel alvast genieten van andere mooie foto’s van Roxanne Kwant. Want geloof ons maar, haar zwembadplaatjes wil je ook zeker niet missen! Zo verwende ze recent haar fans met een prachtplaatje in het water. En vooral haar pittige zwemsetje trok daarbij goed alle aandacht. Roxanne schitterde namelijk in een onthullend topje en je kon nog nét de contouren zien van een minuscuul broekje. De heerlijke outfit deed haar spectaculaire figuur alle recht aan want veel heter dan dit kan het niet worden. Het bovenstukje alleen al zet haar goedgevulde boezem vol in het zonnetje, letterlijk én figuurlijk. Voeg daar aan toe dat Roxanne werkelijk lijkt te druppen… Nou, ons hoofd loopt flink met ons weg. Wat een pareltje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!