Foto: Roxane Knetemann na VI-comeback meteen uitgekotst door kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Roxane Knetemann is pas net terug bij Vandaag Inside, maar krijgt meteen boze kijkers over zich heen…

Roxane Knetemann is een tijdje niet aanwezig geweest bij Vandaag Inside. Er werd namelijk gespeculeerd dat ze ‘gecanceld’ was. Uiteindelijk bleek haar afwezigheid een reden te zijn van het einde van het wielerseizoen. Nu heeft Roxane haar terugkeer dus kunnen maken, maar dat is heel zacht uitgedrukt geen succes gebleken. Alathans, dat is wat de meeste kijkers vinden als online naar de reacties kijkt. Deze kijkers van het programma Vandaag Inside lijken haar meer dan beu! Zo gaan ze los in de reacties onder een foto van Roxane op het account van Vandaag Inside. Ze wordt onder andere uitgemaakt voor verschrikking, aandachtziek en irritant.  Het lijkt er dus op dat de kijkers haar liever kwijt dan rijk zijn. Wil jij alle reacties lezen? Klik dan op deze link om naar de Instagrampost te gaan.

roxane knetemann

Roxane Knetemann slaapt slecht door geruchten

Roxane Knetemann heeft veel last van de geruchten die zich te ronde doen over haar. Zo werd er een tijdje gespeculeerd dat ze gecanceld was bij Vandaag Inside. Dit had puur te maken met het einde van het wielerseizoen. Roxane is namelijk vooral aanwezig in het programma, door haar interesse en kennis in de sport. Nu zat ze dus minder vaak aan de bar bij het programma en wordt er meteen vanuit gegaan dat ze gecanceld is. Dat knaagde aan haar, waardoor ze niet goed kon slapen. Ook werd er zelfs gedacht dat ze zwanger was. Hierdoor werd ze onzeker over haar buik. Ze vroeg zich af “Moet ik niet wat meer naar de sportschool gaan?” Zo stond ze voor het eerst in lange tijd weer eens op haar hometrainer, maar merkte dat ze dat helemaal niet leuk vond en puur deed door de geruchten.

Meer zien van Vandaag Inside en Roxane Knetemann?

Wil jij meer zien van Vandaag Inside en Roxane Knetemann? Neem dan een kijkje op hun Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.