Foto: Roxane Knetemann laat zich verwennen door op hol geslagen mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann zat altijd op de fiets, maar inmiddels heeft de wieleranalist van de NOS het fietsende leven achter zich gelaten. Ze regelt voor haar excursie naar de kaasmarkt gemakkelijk nieuw vervoer gelukkig.

Roxane Knetemann heeft dit keer de grote eer om de kaasmarkt te openen, en wordt getrakteerd op een lift op de kaaskar, gedragen door rennende kerels die alles voor haar over hebben. Natuurlijk dragen ze haar traditiegetrouw even rond over de markt. Dat scheelt weer de nodige energie, die Roxane kan besteden aan het eten van verschillende soorten kaas. Nadat ze de beste soort heeft uitgekozen, kan Roxane weer teruggebracht worden naar de auto om huiswaarts te keren. Waarschijnlijk hebben de heren eerst even haar kofferbak ingeladen met allerlei kazen. Het leven zonder fiets was even wennen voor Roxane, maar ze lijkt er inmiddels goed mee uit de voeten te kunnen. Nu maar hopen dat de kaasmannen vaker voor haar klaarstaan.

Roxane regelt vervoer

Het was echt even lastig, dat fietsloze bestaan. Roxane was een wielrenster in hart en nieren en dan gaat je stalen ros in de garage laten staan je niet in de koude kleren zitten. Bovendien: wat moet je dan gebruiken op de kaasmarkt als je kaas nodig hebt? De auto is te groot, maar gelukkig stonden er twee behulpzame, erg sterke mannen voor Roxane klaar om haar rond te dragen. Opgelucht opende ze de kaasmarkt en kon iedereen gaan kopen, proeven of gewoon kijken. 

Roxane gek op kaas, en mannen

Dat de ex-wielrenster gek was op kaas, of kaasmannen wisten we nog niet. Het wielrendieet bestaat meestal juist uit veel koolhydraten en eiwitten, maar de Nederlandse schoonheid lijkt ook echt fan te zijn van wat lekkere, vette kaas. Natuurlijk hoeft ze ook geen races meer te rijden en zichzelf vol te gooien met typisch wielrenvoedsel. 

Roxane is niet alleen op de kaasmarkt

Roxane Knetemann is voormalig wielrenster én dochter van oud-wielrenners. Dan kan je denken: wat heeft zij nou te zoeken op een kaasmarkt? Maar na al het rondgedragen worden, wordt dat gelijk duidelijk voor iedereen. Samen met wethouder Robert te Beest en haar moeder Gré Donker, ook wielrenster uit het verleden gaat ze de markt op met een wel erg speciaal doel.

Belangrijke dag voor wieleranalist

Het was een feestelijke en belangrijke dag voor de wielrensport, namelijk Wereld Fietsdag. Die is elk jaar op 3 juni en de dag wordt wereldwijd gevierd. De fiets en het fietsen staan centraal op deze dag en ook wordt verwacht dat belangrijke individuen uit de fietswereld bijdragen aan deze dag. Op wat voor manier dan ook. Ook Roxane voelde zich geroepen en ze moest toch nog boodschappen doen. In één keer lost ze beide vragen dus op.

Alkmaarse Kaasmarkt en Roxane gouden combinatie

De Alkmaarse Kaasmarkt is nog een tijdje open en als het mooi weer is een erg druk bezochte attractie in Nederland. Vele toeristen en ook wielrensters staan te popelen om te genieten van de Nederlandse sfeer op kaasmarkt in Alkmaar. Helaas opent Roxane alleen op deze speciale dag de markt. In het vervolg moeten bezoekers, en de kaasmannen het zonder haar doen. Maar die laatste vinden gelukkig vanzelf wel een nieuw iemand om rond te dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.