Foto: Roxane Knetemann heeft alvast haar kortste rokje aangetrokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oud wielrenster Roxane is er al vroeg bij dit jaar want rokjesdag komt er bijna aan, maar Roxane kon niet wachten! 

Roxane Knetemann trekt kortste rokje uit de kast

De mooie voorjaarsdagen beginnen weer eindelijk te komen, en dat betekent dat we binnenkort weer de luchtige kleren uit de kast kunnen halen! Ondanks dat het nog nét wat te fris is voor die luchtige kleren, kon Roxane niet meer wachten. Ze heeft daarom haar kortste rokje al aangedaan. Want Rokjesdag is een dag in het voorjaar waarop opvallend veel vrouwen voor het eerst in het jaar een korte rok dragen op blote benen. De term wordt soms ook ten onrechte gebruikt voor de eerste zomerse dag van het jaar waarop de temperatuur boven de 20 graden komt. Helaas hebben we niet zoals vorige jaar al super zonnige dagen gehad in deze maand, dus we moeten nog even wachten tot de eerste officiële rokjes-voorjaarsdag. Roxane heeft in ieder geval alvast een hele leuke aangetrokken met allemaal bloemetjes erop!

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann raakt opgewonden aan tafel bij Vandaag Inside

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann moet een paar tranen laten tijdens televisie uitzending

Tijdens de uitzending van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld moest Roxane Knetemann toch even een paar traantjes wegpinken. Ze barste in huilen uit toen haar vader Gerrie het onderwerp van gesprek werd. Hoewel haar vader al een tijdje is overleden, is het gemis nog erg groot. Gek genoeg was het niet haar fietsende vader die Roxane aan de sport hielp, maar zij zelf: “Ik wilde zelf wielrenster worden. Mijn vader heeft mij niet op de fiets gezet, maar meer eraf gehouden. Op een gegeven moment was ik met mijn vader en moeder bij een baanwedstrijd en dacht ik: ‘Dat wil ik ook!'”

Haar dromen bleef Roxane Knetemann altijd volgen

Sindsdien is Roxane altijd haar dromen blijven volgen. En haar vader steunde haar natuurlijk daarbij. Dus toen hij in het gesprek benoemd werd, was dat even een moeilijk momentje. Roxane sloeg zich er moeilijk doorheen, maar wist uiteindelijk haar emoties de baas te blijven. Zo kennen we de stoere blondine natuurlijk weer. Het klinkt wel alsof Roxanne een geode jeugd en een geweldige vader heeft gehad. En die herinneringen blijven voor altijd bij haar, zelfs als haar vader er niet meer is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane kijkt met een frisse blik naar de toekomst

Op Rokjesdag kijkt Roxane met een frisse blik naar de toekomst. Haar vader heeft haar gebracht waar ze nu is. Ze zit heerlijk in haar vel en heeft een prima leventje. Ze is hem daar dankbaar voor. Haar volgers steken Roxane een hart onder de riem. Of ja, bij de rok, want een riem draagt ze natuurlijk niet op deze dag. Maar ze krijgt wel heel veel positieve berichtjes te horen en dat is natuurlijk mooi. want de knappe blondine verdient alleen het allerbeste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!