Foto: Roxane Knetemann heeft alvast haar kortste rokje aangetrokken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De oud wielrenster Roxane is er al vroeg bij dit jaar want rokjesdag komt er bijna aan, maar Roxane kon niet wachten! 

Roxane Knetemann trekt kortste rokje uit de kast

De mooie voorjaarsdagen beginnen weer eindelijk te komen, en dat betekent dat we binnenkort weer de luchtige kleren uit de kast kunnen halen! Ondanks dat het nog nét wat te fris is voor die luchtige kleren, kon Roxane niet meer wachten. Ze heeft daarom haar kortste rokje al aangedaan. Want Rokjesdag is een dag in het voorjaar waarop opvallend veel vrouwen voor het eerst in het jaar een korte rok dragen op blote benen. De term wordt soms ook ten onrechte gebruikt voor de eerste zomerse dag van het jaar waarop de temperatuur boven de 20 graden komt. Helaas hebben we niet zoals vorige jaar al super zonnige dagen gehad in deze maand, dus we moeten nog even wachten tot de eerste officiële rokjes-voorjaarsdag. Roxane heeft in ieder geval alvast een hele leuke aangetrokken met allemaal bloemetjes erop!

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann raakt aan tafel bij Vandaag Inside

Roxane Knetemann moet een paar tranen laten tijdens televisie uitzending

Tijdens de uitzending van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld moest Roxane Knetemann toch even een paar traantjes wegpinken. Ze barste in huilen uit toen haar vader Gerrie het onderwerp van gesprek werd. Hoewel haar vader al een tijdje is overleden, is het gemis nog erg groot. Gek genoeg was het niet haar fietsende vader die Roxane aan de sport hielp, maar zij zelf: “Ik wilde zelf wielrenster worden. Mijn vader heeft mij niet op de fiets gezet, maar meer eraf gehouden. Op een gegeven moment was ik met mijn vader en moeder bij een baanwedstrijd en dacht ik: ‘Dat wil ik ook!'”

Haar dromen bleef Roxane Knetemann altijd volgen

Sindsdien is Roxane altijd haar dromen blijven volgen. En haar vader steunde haar natuurlijk daarbij. Dus toen hij in het gesprek benoemd werd, was dat even een moeilijk momentje. Roxane sloeg zich er moeilijk doorheen, maar wist uiteindelijk haar emoties de baas te blijven. Zo kennen we de stoere blondine natuurlijk weer. Het klinkt wel alsof Roxanne een geode jeugd en een geweldige vader heeft gehad. En die herinneringen blijven voor altijd bij haar, zelfs als haar vader er niet meer is.

Roxane kijkt met een frisse blik naar de toekomst

Op Rokjesdag kijkt Roxane met een frisse blik naar de toekomst. Haar vader heeft haar gebracht waar ze nu is. Ze zit heerlijk in haar vel en heeft een prima leventje. Ze is hem daar dankbaar voor. Haar volgers steken Roxane een hart onder de riem. Of ja, bij de rok, want een riem draagt ze natuurlijk niet op deze dag. Maar ze krijgt wel heel veel positieve berichtjes te horen en dat is natuurlijk mooi. want de knappe blondine verdient alleen het allerbeste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...