Foto: Roxane Knetemann raakt opgewonden aan tafel bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs vierde Roxane Knetemann haar éénjarige jubileum bij Vandaag Inside. Tijdens deze live-uitzending versprak Roxane zich, waardoor ze het eventjes héél warm kreeg!

Roxane Knetemann is altijd opgewonden tijdens Vandaag Inside

Roxane Knetemann is inmiddels een bekend gezicht geworden bij Vandaag Inside. Bij sommige fans van het programma ligt ze goed in de markt, maar bij een grote groep fans komt ze inmiddels bijna de strot uit. Een jaar geleden kwam zij voor het eerst langs bij de mannen van VI. Daar zit Roxane nu vrijwel elke week aan de bar en soms zelfs aan tafel. Haar éénjarige jubileum bij het programma was voor Wilfred Genee reden genoeg om even terug te blikken op Roxanes eerste uitzending bij VI.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

 Wilfred vroeg tijdens de uitzending aan Roxane of ze het nog steeds leuk vind om regelmatig langs te komenop de set. Hierop antwoordde Roxane dat ze in het begin soms nog zenuwachtig was, maar inmiddels minder kriebels heeft: “Maar ik ben wel altijd opgewonden, al vind ik dat een beetje gek om te zeggen.” Na die uitspraak schrikt ze even. Wát zegt ze? Zulke ‘pikante’ uitspraken kan je beter niet doen met Johan en René in de buurt! Ze corrigeert zichzelf dan ook snel: “Ik kijk er wel altijd naar uit, zullen we het daarop houden?”

Roxane Knetemann gehaat door VI-kijker

Hoewel Roxane Knetemann zich inmiddels goed op haar plek voelt bij VI, zijn er nog steeds kijkers die de blondine op social media uitkotsen. Veel VI-fans geven namelijk aan dat ze veel te veel aanwezig is, en alsnog niet heel veel toevoegt. Ondanks dat geeft ze aan dat ze het altijd leuk vind om langs te komen bij de talkshow op SBS 6. Hierbij zegt ze ook: “Het is onwijs snel gegaan, want leuke dingen gaan natuurlijk altijd snel. Ik zit hier al een jaar.”, maar voor de meeste kijkers is een jaar dus voldoende. Roxane geeft ook aan dat ze zelf ook soms ontevreden is over haar optreden op VI. Zo zegt ze: “Ik klapte gewoon een beetje dicht, maar volgens mij lachte ik wel leuk. Daarna maakte ik het een soort van goed.”

 

Roxane Knetemann neem het op voor Isa Hoes

Inmiddels durft Roxane zich steeds vaker in de discussie te mengen bij Vandaag Inside. Onlangs bespraken Johan, René en tafelgast Job Knoester schrijfster Isa Hoes. Zij werd hard aangepakt; Johan Derksen vindt dat Isa en haar zoon de dood van haar man “iets te veel uitmelken.” Isa Hoes blijft maar namelijk terugkomen op haar overleden man, vinden de heren. Roxane verdedigt Isa en zegt: “Het kan toch ook een eerbetoon zijn aan haar grote liefde?” De voormalig wielrenster breekt niet vaak in, maar hier had ze toch écht even de neiging om iets nuttigs toe te voegen. Veel mensen online zijn het met Johan eens, maar anderen hebben nog steeds medelijden met Isa Hoes, en staan dus aan de kant van Roxane.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!