Foto: Romy Monteiro zoekt verkoeling en trekt al haar kleding uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Romy Monteiro graag haar heerlijke figuur laat zien is reeds bekend, maar dit is wel een héél flinterdun excuus om al haar kleding uit te trekken! 

Fans van Romy Monteiro hebben een topzomer. We mogen namelijk aan één stuk door genieten van de lekkerste plaatjes! En de laatste tijd lijkt ze al helemaal on a roll te zijn. Want met dit soort heerlijke kiekjes weet ze zichzelf echt te overtreffen. Romy had namelijk een heet stel dagen achter de rug en kon het niet laten haar fans daar ook alles van te laten zien. Maar niet alleen haar dagen kwamen in alle details in beeld! Want na het uitrekken van haar topje bleek Romy een flink kittig setje aan te hebben. En ook daar mochten we allemaal van meegenieten.

Romy Monteiro laat alles zien in doorzichtig ondergoedsetje

Ondanks dat we van Romy Monteiro flink wat gewend zijn deed deze recente post onze mond zowaar openvallen. Wat een pareltje is dit dan! Romy verwend ons namelijk met een heerlijke intieme kijk achter de schermen van een recente fotoshoot. En daarbij lijkt het zowel letterlijk als figuurlijk flink warm geworden te zijn! Romy trok namelijk al haar kleding uit voor de camera en laat ons daarbij genieten van werkelijk stomende beelden. Want onder haar outfit blijkt ze een zéér gedurfd setje aan te hebben! Zo schittert ze namelijk in doorzichtig kant! En dan blijft er toch wel heel weinig aan de verbeelding over. Zo mogen we optimaal genieten van Romy’s knellende boezem en wordt ook haar strakke figuur vol in het licht gezet! En daar kan je toch alleen maar heel gelukkig van worden. Ons hoor je in ieder geval echt niet klagen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro pronkt met enorme pluspunten in vurige fotoshoot

Want dat Romy Monteiro een spectaculair figuur heeft wisten we al, maar dit kiekje brengt je echt spontaan tot watertanden. En hoe kan het ook anders? Als je zoveel van Romy haar heerlijke lijf te zien krijgt moet je haast wel, toch? Wij lopen hier in ieder geval flink warm van. Alleen al de duizelingwekkende inkijk maakt het plaatje om van te smullen. Romy haar enorme pluspunten barsten namelijk bijna uit het knellende setje en weten dan ook precies niets te bedekken. Logisch ook, want het doorzichtige stofje begint ook pas halverwege haar boezem! Werkelijk, dat Romy er niet uitpuilt is gewoon een wonder. Om het over haar niets verhullende broekje nog maar niet te hebben. Als je namelijk dacht dat het loeistrakke topje gedurfd was, wacht maar totdat je ziet wat we van onderen allemaal te zien krijgen! Romy weet het pittige plaatje namelijk nog maar nét fatsoenlijk te maken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro verwent fans met pittig plaatje in niets verhullende outfit

En het piepkleine broekje van Romy Monteiro helpt daar echt niet aan mee. Nee, de enige reden dat we Romy niet in haar volle glorie te zien krijgen is dat het plaatje bijna strategisch afgesneden is. Maar verhullen doet het alsnog weinig! Zo krijgen we nog steeds alles te zien van Romy haar bloedhete billen. De bloedhete brunette poseert namelijk in een doorzichtig setje, ook van onderen! En dat niet alleen. Het piepkleine broekje lijkt ook nog eens aan de zijkanten volledig opengesneden te zijn! Zo weet alleen een strakgespannen touwtje de dunne stof nog wat bij elkaar te houden. Al lijkt Romy het geeneens in de gaten te hebben dat ze zo op spanning staat. Zij kijkt namelijk met open mond en zwoele ogen verleidelijk naar de camera. En dan is het wel echt een actieshot!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?