Foto: Romy Monteiro gebruikt achterste voor extra volgers op TikTok

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro was heel blij en verrast met meer dan 10.000 volgers op TikTok, tot ze erachter kwam waar al die volgers vandaan kwamen. 

Dit deel van Romy Monteiro haar lichaam doet het erg goed op TikTok

In een korte tijd heeft Romy Monteiro een hoop extra volgers erbij gekregen. Maar waar al die volgers vandaan kwamen was niet bekend. Romy was er zelf ook nogal verbaasd over. Maar toen vond ze eindelijk de oorzaak. En daar is ze iets minder blij mee. Al kan de knappe actrice en zangeres er zelf uiteindelijk wel om lachen. Het zit namelijk zo: Eén deel van het lichaam van Romy Monteiro is zeer geliefd op TikTok, maar de rest van haar lichaam en karakter blijft nogal achter. Romy moet er achter komen door het betere speurwerk dat haar kadetjes haar beste feature zijn. En daar schrikt de prachtige zangeres wel een klein beetje van. Ze omschrijft het zelf het beste.

Lees ook: Romy Monteiro praat mond voorbij: ‘zou deze bekende Nederlander nóóit doen’

Romy Monteiro ontdekt reden voor populariteit op TikTok

Zoals je kan zien doet één filmpje van Romy het ontzettend goed op TikTok, maar of ze daar nou zo blij mee moet zijn… Het filmpje is namelijk vooral gefocust op Romy haar zitvlak. En dat is natuurlijk even wennen. Je hoopt toch dat mensen om iets meer geven dan alleen maar de kwaliteiten waar je mee geboren bent. Maar niks is minder waar. Maar nu Romy weet waar haar ontzettende populariteit vandaan komt, is het natuurlijk de vraag wat ze met die kennis gaat doen. Gaat Romy een tandje terug doen op TikTok of gaat ze volledig inzetten op het gebruiken van haar kadetjes. Als ze die namelijk vol in de strijd gooit dan kan het haast niet anders of Romy Monteiro wordt de allergrootste ster op het platform. Op het moment dat Romy haar zitvlak in de strijd gooit, gaan de volgers aantallen gigantisch omhoog. En daar wordt Romy Monteiro natuurlijk wel weer blij van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro is niet vies van een verleidelijke foto meer of minder

Om veel volgers te krijgen moet Romy dus meer doen met haar natuurlijke talenten. Die raad had ze natuurlijk ook al uit Instagram kunnen halen. Daar plaatst Romy ook regelmatig de meest prachtige foto’s van haar lichaam en die doen het ook consistent heel erg goed. Romy is dan ook niet vies van een verleidelijk fotootje meer of minder. Dus die populariteit op TikTok zal ook wel goed komen. Romy heeft een fotograaf als vriend, dus als hij nou even snel de telefoon erbij pakt en Romy in wat verleidelijke poses zet, heeft ze weer genoeg materiaal om al haar volgers, zowel op Instagram als op TikTok, tevreden te houden. Met haar verleidelijke plaatjes heeft Romy een hoop mensen weten te vermaken. De stille hoop is dan ook dat ze hier nog even mee doorgaat. Dat zou wel het beste resultaat zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!