Foto: Romy Monteiro brengt haar troeven in verdrukking met zeer strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft een nieuw jurkje aangeschaft. En natuurlijk moest dat strakke stukje kleding even aan haar volgers getoond worden. 

De strakke jurk van Romy Monteiro brengt haar troeven in gevaar

Natuurlijk ziet het jurkje van Romy Monteiro er ontzettend mooi uit, maar het brengt wel bepaalde risico’s met zich mee. Zo worden haar troeven helemaal verdrukt in het strakke jurkje. Het zal dan ook ongetwijfeld weer een verademing zijn als Romy aan het einde van de dag het jurkje weer uit mag trekken. Maar natuurlijk ziet het jurkje er wel ontzettend goed uit, er is werkelijk waar niks op aan te merken. Romy heeft een kledingstuk gekozen dat niet alleen past bij het warme weer, maar waar ze er ook nog eens ontzettend verleidelijk in uit komt te zien.

Lees ook: Wow: Dit zijn alle magische FHM-foto’s van ‘mooiste vrouw’ Romy Monteiro

Romy Monteiro laat jurkje nog even van dichtbij zien

Natuurlijk ziet het jurkje van de prachtige actrice er op de foto hierboven erg goed uit. Je kan al goed zien hoe strak het jurkje is en hoe goed het kledingstuk dus het lichaam van Romy accentueert. Maar Romy besloot dat één foto niet genoeg was om dit mooie jurkje in de spotlight te zetten. En dus maakte ze vanuit de auto nog een tweede filmpje voor haar volgers. En op dat filmpje krijg je nog een veel intiemer beeld van het mooie pakje van Romy Monteiro.

Van dichtbij laat Romy Monteiro bijna alles zien

Romy Monteiro houdt de camera wel heel erg dichtbij haar lichaam voor het spannende filmpje. En daardoor kan je het jurkje en vooral de beknelde troeven van Romy Monteiro nog veel beter bekijken dan op de foto. Ze ziet er natuurlijk prachtig uit in haar spannende zomerjurkje. Met haar gekleurde jurkje, haar prachtig gevormd lichaam en haar mooie lach weet Romy de dag van haar volgers wel weer te maken. Romy wordt er ook blij van, want ze loopt met een ontzettende lach op haar gezicht rond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro ziet er geweldig uit in jurkjes

Misschien dat Romy Monteiro gewoon nooit meer een broek aan moet doen in haar leven. De jurkjes die ze namelijk keer op keer draagt zien er werkelijk waar fantastisch uit. Romy kan al die prachtige jurkjes prima hebben. Zo had ze laatst een fotoshoot waar ze een lange witte jurk aan moest. En hoewel deze jurk weer compleet anders was dan haar zomerse jurkjes die ze de laatste tijd veel draagt, zag Romy er natuurlijk wel gewoon beeldschoon uit in het stukje kleding. Haar lichaam kon je nog steeds goed zien, omdat het jurkje redelijk strak om haar lijf heen zat. En haar troeven kwamen in dit witte jurkje ook weer heerlijk uit. Je hebt dus genoeg om van te genieten met de mooie foto hierboven. Gelukkig blijft Romy Monteiro al die heerlijke foto’s in jurkjes met haar volgers delen. Zo staat er altijd wel wat leuks op je feed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!