Foto: Romee Strijd showt rondingen in flinterdun pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd staat op springen! Het beeldschone model zorgt er met haar lijf voor dat dit piepkleine gympakje bijna uit z’n voegen knapt!

Romee Strijd laat haar vormen zien

Romee strijd heeft eerder dit jaar laten weten aan haar fans dat zij en haar partner, Laurens van Leeuwen, binnenkort een gezinslid erbij krijgen. Ze is namelijk zwanger en daar is ze trots op. Haar sociale media staat vol met foto’s van haar babybuik. Recentelijk heeft Romee een video op haar Instagram verhaal geplaatst waarin ze zichzelf van bovenaf en van de zijkant filmt in een dun hemdje. Haar bolle buik is duidelijk te zien en haar dunne hemdje houdt alles nog maar nét bij elkaar. Je kunt ook bijna haar topje inkijken…

 

Romee Strijd reist nog één laatste keer vóór haar bevalling

Het blonde model plaatste pas een foto op haar sociale media van zichzelf in een nietsverhullende outfit. Haar dikke buik is duidelijk te zien. In het bijschrift zet ze: “34 weken. Ik ga naar Parijs”. Op het moment zit ze dus in de Franse stad van de liefde. Daar plaatst ze nog een prachtige foto van zichzelf met daarbij: “Laatste trip voordat de baby er is”. De blondine en haar partner mogen dus binnenkort eindelijk hun kindje verwelkomen in de grote wereld. Wat zal ze enthousiast zijn!
Zo zag Romee Strijd er uit op 15-jarige leeftijd

Romee Strijd is een prachtig model. Ze is voor haar werk veel op pad. Eén van de plekken waar ze veel van haar tijd doorbrengt is Parijs. Ze deelde een aantal foto’s met haar volgers van haar in Parijs door de jaren heen. Je ziet duidelijk dat ze op de verschillende foto’s niet even oud is en dat heeft heel wat charme. Op de allerlaatste foto van de reeks kiekjes is ze het jongst. Hier is ze namelijk pas vijftien jaar oud! Wat een veranderingen heeft deze mooie vrouw doorgemaakt.
Romee Strijd blijkt gek op schimmels

In een video die het Nederlandse model onlangs in haar verhaal op Instagram zette, filmt ze haar vriendin in een restaurant in Frankrijk. Hier zijn ze heerlijk uit eten met een lekker drankje erbij. Uiteraard is dit drankje voor aanstaande moeder, Romee alcoholvrij. Het lijkt een romantisch dinner, want er staat een schattig kaarsje op tafel. Dat is niet het enige wat op tafel staat, want aan de rand staat een bord met een pizza. Het is een pizza funghi, ofwel: een pizza met champignons. Het is wel bekend dat dit nou niet de meest favoriete pizza is die op de kaart staat, maar Romee en haar vriendin lijken er heerlijk van te kunnen smullen. Het restaurant waar ze hun romantische dinner hebben heet Loulou Restaurant en is gelegen in Frankrijk, waar model en aanstaande moeder, Romee heen is gevlogen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!