Foto: Rico Verhoeven kiest favoriet in aanloop naar gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven kiest overduidelijk zijn favoriet voor het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson. Dit zag niemand aankomen!

Binnenkort is het gevecht tussen Mike Tyson en Jake Paul. Nu is Rico Verhoeven op de foto gegaan met een van de twee vechters… Is dat toeval of kiest Rico een kant?

Wie is de favoriet van Rico Verhoeven: Jake Paul of Mike Tyson?

Rico Verhoeven heeft zijn voorkeur aan winnaar duidelijk gemaakt door diegene een bezoekje te geven! Rico is natuurlijk erg van de gezonde levensstijl in verband met zijn beroep en dat hij erg fit moet zijn. Maar speciaal voor Mike Tyson kwam hij langs zijn eigen café in Amsterdam genaamd Tyson. Ook al was dat wel een tijdje geleden plaatst hij opeens een foto als Throwback van de dag. Toeval of voorkeur tot winnaar van het gevecht? Dat vragen veel volgers zich af. Toch denkt de meerderheid dat het een post is voor steun aan Mike Tyson voor het gevecht met Jake Paul.

Rico Verhoeven verdedigt zijn wereldtitel bij Glory Grand Prix

‘The King of Kickboxing’, Rico Verhoeven, heeft op 9 maart een indrukwekkende prestatie neergezet in de Gelredome door drie opeenvolgende wedstrijden te winnen en daarmee de Glory Grand Prix te veroveren. Zijn eerste tegenstander was Sofian Laïdouni waarvan hij zonder enige problemen van had gewonnen. In de tweede ronde stond hij tegenover Nabil Khachab, die hij ook wist te verslaan. Echter, tijdens het gevecht met Jamal Ben Saddik ontsnapte Verhoeven bijna aan een trap in zijn gezicht. In de laatste ronde stond hij tegenover Levi Rigters, die hem onverwachts tegen de mat sloeg. Ondanks de duizeligheid wist Verhoeven op te staan en het gevecht toch te winnen. Deze overwinning bevestigt nogmaals de dominantie van Verhoeven in de kickbokswereld, en zijn wereldtitel blijft voorlopig nog steeds in zijn handen!

rico verhoeven

Kickbokser Rico Verhoeven kan ook goed acteren

Bekende Nederlander Rico Verhoeven staat niet alleen bekend als kickbokser, ook kan Rico verbaasd goed acteren! Naast zijn succesvolle carrière in het kickboksen, heeft hij ook zijn talent als acteur aan iedereen goed laten zien. Rico heeft rollen gespeeld in diverse films, waaronder Black Lotus, Bon Bini Holland 3 en Den of Thieves 2. Hij heeft ook ervaring opgedaan in series zoals Bluf en Vechtershart, en zelfs in Brugklas als biologiedocent. Daarnaast is Rico te zien geweest in verschillende tv-programma’s, waaronder Chantal Blijft Slapen, Jachtseizoen, De Kluis en 24 uur met. Fans kunnen dus genoeg genieten van Rico, zowel bij een gevecht als acteur bij een film of serie!

Wil je nog meer zien van Rico Verhoeven? Kijk dan op Instagram

Op Instagram kan je namelijk nog veel meer bekijken van de bekende kickbokser. Neem dus vooral een kijkje op Rico Verhoeven zijn Instagram-kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...