Foto: Rico Verhoeven daagt rijkste acteur ter wereld uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De rijkste acteur van de hele wereld was op bezoek in Nederland. Wat Rico Verhoeven deed toen hij oog in oog met deze celebrity stond geloof je nooit…

Wanneer je deze acteur in het echt tegen komt durft niemand te doen wat Rico Verhoeven heeft gedaan. Waar alle andere BN’ers helemaal versteld zullen staan van deze acteur doet Rico Verhoeven hier niet aan mee.

Rico Verhoeven doet een staredown met The Rock

De Nederlandse kickbokser was gisteren bij de première van de film Black Adam. De hoofdrolspeler in deze film is niemand minder dan Dwayne Johnson, ook wel bekend als The Rock. Dwayne Johnson was in levende lijve in Nederland te bewonderen. Rico Verhoeven kreeg de eer om de bestbetaalde acteur ter wereld te ontmoeten. Het ging alleen nog verder dan alleen ontmoeten. Rico Verhoeven daagt The Rock namelijk uit. In een staredown kijken de twee mannen elkaar diep in de ogen aan, zoals twee vechters dat vóór een wedstrijd zouden doen. Dwayne ‘The Rock’ Johnson is natuurlijk van origine een worstelaar, dus ziet hij er naast Rico allesbehalve geïntimideerd uit! De spanning wordt langzaam opgebouwd en iedereen kijkt wat de twee spierbundels doen. Uiteindelijk geeft Rico Verhoeven het op en heeft hij de staredown verloren. De twee mannen kunnen er samen gelukkig om lachen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven achter de schermen met Dwayne ‘The Rock’ Johnson

De mannen stonden niet de hele tijd samen voor de camera’s. Wat ze voor de camera’s deden was meer voor de show. Rico Verhoeven had ook de kans om Dwayne Johnson achter de schermen te leren kennen. Zoals vele bekenden van de kale acteur altijd aangeven, is Dwayne Johnson stiekem een hele lieve man. Naast dat hij een schat is, is hij ook verreweg de bestbetaalde acteur ter wereld. Zijn vermogen wordt geschat tussen de 320 en 400 miljoen dollar. Voor het geld hoeft de spierbundel het dus niet te doen. Rico Verhoeven had de eer om het over Dwayne Johnson zijn nieuwe project te hebben. Dit is namelijk de film Black Adam. Achter de schermen heeft Rico Verhoeven dus het geluk gehad om te horen wat de ins en outs zijn van dit nieuwe project. Misschien heeft Dwayne Johnson Rico Verhoeven nog tips mee gegeven om een goede acteur te worden.

Rico Verhoeven wilt Dwayne Johnson achterna gaan

Iedereen kent Rico Verhoeven natuurlijk van zijn kickboks carrière. Wat veel mensen niet weten is dat zijn grootste droom naast het kickboksen acteren is. Rico Verhoeven is nu dan ook bezig met de opnames voor een nieuwe film waar hij de hoofdrol inspeelt. Dit is geen lieftallige Nederlandse film, maar een internationale actiefilm. Naast dat hij een paar keer een kleine rol heeft gespeeld krijgt hij nu de kans om het voor een groter publiek te doen. De producer van de film is niemand minder dan Frank Grillo. Frank Grillo is ook wel bekend van films zoals The Purge en Captain America. Rico Verhoeven werkt dus met acteurs die al langer in de branche zitten. De nieuwe film Black Lotus, waar Rico Verhoeven de hoofdrolspeler is, komt in 2023 uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.