Foto: Rico Verhoeven brengt zijn ‘zaakje’ in gevaar met wijdbeense rek-oefening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven is hard aan het werken om zich zo goed mogelijk voor te bereiden voor zijn komende gevecht. Hij gaat wel héél ver en brengt hiermee zijn ‘zaakje’ flink in gevaar.

Rico Verhoeven heeft weer een wedstrijd op de planning staan en is zich flink aan het voorbereiden. We kennen hem natuurlijk als iemand die alles geeft en ver over zijn limiet wil gaan. Hij deelt een filmpje op zijn Instagrampagina waarin hij laat zien dat hij aan zijn high-kicks aan het werken is. Hierbij strekt hij zijn been volledig tot op de hoogte van het gezicht van zijn tegenstander. Brengt hij hiermee zijn ‘zaakje’ niet teveel in gevaar? Het ziet er in ieder geval allemaal erg atletisch uit. Rico Verhoeven zal het in de komende Glory-wedstrijd opnemen tegen zijn Franse tegenstander Sofian Laïdouni. Het is geen titelgevecht, maar een toernooi. Het gevecht zal plaatsvinden in het Gelredome in Anrhem. Wil jij de video van Rico zien waar hij zijn ‘zaakje’ in gevaar brengt? Klik dan hier!

Ook de vriendin van Rico Verhoeven traint tot het gaatje

Niet alleen Rico Verhoeven traint tot zijn limieten, ook zijn knappe vriendin Naomy van Beem traint tot het gaatje. Zij is dan ook personal trainster en helpt dus mensen met hun fitnessdoelen. Hierdoor ziet ze er zelf ook erg fit uit met prachtige benen en een fenomenale achterzijde om van te smullen. Ze verwent haar volgers dan ook regelmatig met deze prachtige perzik. Rico en Naomy kennen elkaar, omdat Rico ooit training heeft gehad van de knappe personal trainster.

Naomy van Beem

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Rico Verhoeven? Neem dan zeker even een kijkje op zijn Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.