Foto: Rianne Meijer shockeert volgers met plotse geslachtsverandering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer is een ongelooflijk knappe dame, zelfs tijdens haar zwangerschap. Toch heeft ze wat aparts op deze foto. 

Met deze foto weet Rianne Meijer van geslacht te veranderen

De aantrekkelijke blondine houdt er wel van om af en toe een klein beetje een grapje uit te halen met haar volgers. De knappe blondine heeft absoluut een goed gevoel voor humor. En haar volgers kunnen er altijd wel om lachen als Rianne weer een grapje uithaalt. Op haar nieuwste foto doet Rianne dus alsof ze het kleedhokje uit loopt, maar ze houdt haar hoofd heel goed verborgen. In plaats daarvan steekt haar vriend zijn hoofd naar buiten, zodat het net lijkt alsof zijn hoofd op het lichaam van Rianne zit. En dat levert toch wel een aantal verbaasde blikken op onder haar volgers. Het gezichtsbedrog zag er in ieder geval erg grappig uit. En je kan op de foto ook stiekem een beetje genieten van de vormen van Rianne, die nog steeds in haar bikini staat.

Lees ook: Foto: Rianne Meijer bedekt zichzelf tijdens zonnebaden alleen met dun strookje stof

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rianne Atiya (@rianne.meijer)

Rianne Meijer ziet er ondanks zwangerschap nog altijd geweldig uit

Natuurlijk is de knappe blondine iets groter geworden vanwege haar zwangerschap, maar ze ziet er nog altijd perfect uit. En haar andere vormen zijn ook gewoon meegegroeid met de zwangerschap, dus daar kan je nu gewoon extra van genieten. De aantrekkelijke blondine weet met haar foto’s wel weer een hoop los te maken bij haar volgers. Die smullen namelijk ontzettend van dit plaatje en de andere plaatjes die Rianne in de afgelopen tijd online heeft gezet. De aantrekkelijke blondine weet met haar heerlijke foto’s natuurlijk wel weer al haar volgers te doen verleiden. Een bijzonder talent, zeker aangezien de knappe blondine al even hoogzwanger is. Het laat maar weer zien hoe groot de natuurlijke aantrekkingskracht van Rianne is.

Lees ook: Video: Rianne Meijer brengt volgers in extase met zijaanzicht in piepklein bovenstukje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rianne Atiya (@rianne.meijer)

Rianne Meijer schaamt zich absoluut niet voor haar grote buik

De knappe blondine schaamt zich in ieder geval niet voor de omvang van haar buik tijdens haar zwangerschap. Trots en vol zelfvertrouwen verschijnt ze op elke foto. En dat ziet er toch een partij mooi uit. Omdat Rianne zo zelfverzekerd op het kiekje staat is ze gelijk al honderd keer leuker om te bekijken. Dat heeft de aantrekkelijke blondine wel heel erg goed door gehad.

Met haar foto’s weet Rianne Meijer haar volgers goed betrokken te houden

De knappe foto’s van Rianne Meijer zorgen er maar weer mooi voor dat al haar fans helemaal betrokken blijven bij alles wat de knappe blondine doet. En dat is natuurlijk wel weer leuk, want zo weet Rianne Meijer zelfs tijdens haar zwangerschap gewoon goed in de aandacht te blijven staan. Als ze straks bevallen is en de eerste paar maanden als moeder erop heeft zitten, zal ze ons absoluut weer verrassen met een heerlijk kiekje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.