Foto: Rianne Meijer deelt badkamerselfie in slechts een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer deelt wel vaker kijkjes in haar leven, maar met deze onthullende selfie maakt ze het wel héél persoonlijk.

Rianne Meijer heeft al lang en breed bewezen dat ze absoluut niet uit je feed mag ontbreken. De razend populaire influencer is de ideale combinatie van beauty and brains met korte blonde lokken en een doordringende blik. En kers op de taart? Haar spectaculaire gevoel voor humor. Maar Rianne is niet alleen een feestje in je feed om haar heerlijke grappen. Met deze bloedhete foto bewijst ze in één klap waarom ze miljoenen fans heeft…

Rianne Meijers maakt fans wild met onthullende badkamerfoto

Rianne Meijer maakt er wel vaker een wilde boel van op Instagram. En hoe kan het ook anders? Ze staat bekend om haar pittige filmpjes en nuchtere gevoel voor humor. Doe daar een goede dosis zelfspot bij en het plaatje is compleet. Ongepolijste kijkjes achter de schermen zijn dan ook niets nieuws, maar over het algemeen heeft Rianne wel nog íéts van kleding aan. Kennelijk is de bloedhete blondine op zoek naar nieuwe avonturen, want van dit recente plaatje valt je mond echt open. Rianne slaat namelijk alle kleding over en lacht volgers toe in alleen een piepklein badhanddoekje! Ze lijkt echt net uit de douche gesprongen te zijn, haar haren druppen nog net niet. Rianne overtreft zichzelf echt met dit kiekje maar fans zijn razend enthousiast. Logisch ook, wie zou dat niet zijn? En aangezien Rianne altijd naar haar fans luistert… Goede hoop op meer?

Rianne Meijers verleidt volgers met half ontklede spiegelfoto

Gelukkig kunnen fans tijdens het wachten eerst nog wat van wat andere pareltjes van Rianne Meijer genieten. De beeldschone influencer lijkt namelijk in een fantastische bui en verwent haar volgers de laatste tijd echt ongekend! Zo plaatste ze recent dit gouden plaatje. Met grote glimlach poseert Rianne voor de spiegel in haar woonkamer en geeft daarbij heel wat weer. Zo schittert ze namelijk in werkelijk een minuscuul topje dat haar spectaculaire assets nog nét weet te bedekken. Ook haar laaghangende jeans laat ze zwoel openvallen en trekt daarmee alle aandacht naar haar heerlijke figuur. Maar het grootste cadeautje voor fans ligt nog wel in de tekst naast de foto. Rianne onthult namelijk dat ze met dit vurige kiekje een nieuwgevonden dosis liefde voor haar prachtlijf viert! Haar zwangerschap heeft haar daar ook alleen maar bij geholpen, vertelt ze. Met brede glimlach glundert Rianne op de foto. En terecht!

Rianne Meijer geniet van zomerzon in diepuitgesneden setje

Wij snappen ook wel dat Rianne Meijer in zo’n lekkere humeur is de laatste tijd. Want wie niet? Met dit gouden weer wil je natuurlijk niets anders dan al je kleding uittrekken en lekker in het zonnetje liggen bakken. Het kan nu nog, namelijk. Rianne lijkt dit idee in ieder geval wel te delen en weet al haar volgers in één keer te motiveren. Zo plaatste ze dit heerlijke kiekje in een pittig pakje met drinkglas in hand. Hoe relaxter wil je het hebben? In het diep uitgesneden setje ontspant Rianne op de bank en glimlacht lui naar de camera. Deze heerlijke kijkjes achter de schermen doe je het toch voor? Twee honden op schoot en prachtvrouw op de bank… Rianne, heb je plek voor nog eentje naast je?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.