Foto: Raakt deze Feyenoorder de ‘mooiste spelersvrouw van Nederland’ kwijt aan Ajax-speler?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er heerst onrust in voetballand. Want de mooiste spelersvrouw van Nederland heeft mogelijk buiten de deur gegeten en dat levert flinke spanningen op. 

Gaat Noor Omrani vreemd met Kenneth Taylor?

Er gaan hardnekkige geruchten dat de vriendin van Marcus Pedersen van Feyenoord vreemdgaat met Kenneth Taylor, de middenvelder van Ajax. Dat zou nogal een rel zijn als dat waar blijkt. Ajax en Feyenoord zijn natuurlijk aartsrivalen, dus dat zou gelijk staan aan hoogverraad. De vraag is dus hoeveel er waar is van dit vreemde gerucht. Voor het eerst in lange tijd weet zelfs de koningin van de roddels, Yvonne Coldeweijer, niet wat er nu allemaal van waar is. Maar één ding is zeker, Noor Omrani, de vrouw waar het allemaal om draait, is zeker de moeite waard om een flinke rel over te riskeren.

Yvonne Coldeweijer komt met zeer exclusieve roddel

Hoewel het stelletje op papier perfect lijkt, gaan er binnen Ajax heftige geruchten rond dat Noor Omrani tegenwoordig gaat met Ajacied Kenneth Taylor. Dat zou natuurlijk niet kunnen en dus moest Yvonne op onderzoek uit met haar spionnen om te kijken wat hier waar van is. Schijnbaar zou de gehele selectie van Ajax het al weten. Iedereen in de omgeving van Marcus zou het ook al weten, maar Marcus zelf alleen nog niet.

Kenneth Taylor ontkracht snel de roddel

Toen Yvonne met een berichtje over de mogelijk affaire naar buiten kwam, wist Kenneth niet hoe snel hij achter de knoppen moest zitten. Hij typte snel een berichtje naar Yvonne waarin hij zegt dat er van de hele affaire helemaal niks waar is. Het is allemaal een groot gerucht en mensen moeten er zeker niks achter zoeken. Maar of daarmee echt de storm is gaan liggen…

Ook Noor Omrani komt met bewijs naar Yvonne Coldeweijer

Ook Noor zelf komt met bewijs over de brug waaruit zou moeten blijken dat er van de roddel helemaal niks waar is. Ze deelt een berichtje van Kenneth aan haar, waarin Kenneth vraagt waarom er roddels over hen zijn. Noor zegt van niks te weten en het lijkt daarmee erop alsof er ook daadwerkelijk niks aan de hand is. Want waarom zou je anders zo’n berichtje sturen? Maar Yvonne graaft even een stukje dieper.

Is het aangeleverde bewijs wel allemaal echt waar?

Yvonne en met haar een aantal andere van haar spionnen, twijfelen een beetje aan de echtheid van de berichten tussen Noor en Kenneth. Want een Instagram berichtje is heel erg makkelijk in scene te zetten. Het zou dus zomaar kunnen dat de twee samen in het complot zitten en dat de arme Marcus wel bedrogen wordt. Het woordgebruik in het berichtje is ook een beetje vreemd. Yvonne zegt inmiddels meer bewijs te hebben, maar voorlopig het hier even bij te laten. Misschien ook maar verstandig, voordat ze in een grote Ajax-Feyenoord rel betrokken raakt. Dat zou natuurlijk alleen maar problemen opleveren.

Noor Omrani is absoluut een rel waard

Mocht je nou bij jezelf denken, om wie gaat het eigenlijk? Kijk dan hieronder snel de foto van deze knappe dame. Noor Omrani is zeker wel de moeite waard om een grote voetbalrel voor te starten. Met haar prachtige uiterlijk weet ze zonder problemen de beste foto’s te maken om haar volgers mee te verleiden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOOR OMRANI (@nooromrani)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...