Foto: Puck Moonen trekt haar ritsje extra ver open voor ritje door verzengende hitte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen heeft het een beetje warm gekregen van al die ritjes door de woestijn en dus trekt ze haar rits een beetje open. 

Natuurlijk heeft ook Puck Moonen het wel eens warm. Dat is niet zo heel erg gek, want de wielrenster is voornamelijk bezig met door de woestijn fietsen. Dat zorgt er natuurlijk voor de de leuke dame een flinke lading hitte over zich heen krijgt. En daarmee weet ze tot nu toe best goed om  te gaan. Puck is ook niet zo van het opgeven, zelfs onder de meest warme omstandigheden. Maar nu wordt het toch wel erg warm. En dus besluit ze om even de verkoeling op te zoeken. Maar er is natuurlijk geen schaduw of ristige oase in de buurt. Wat nu? Nou, dat is simpel. Puck doet gewoon haar rits open.

Puck Moonen verrast fans met open rits

De brunette weet wel weer flink haar fans te verrassen met een mooie foto. Daarbij heeft ze haar rits een beetje open getrokken, terwijl ze door de barre woestijn in Dubai aan het fietsen is. Het is natuurlijk een mooiere en meer inspirerende train omgeving dan in Nederland. Het feit blijft wel, dat als je hier kan fietsen, je overal kan fietsen. En daarom traint Puck momenteel alsof haar leven ervan af hangt. De mooie dame is flink bezig met trappen op haar pedalen en begeeft het bijna van de hitte, maar houdt moedig vol. En dat vinden de fans van de wielrenster ook zo leuk aan haar. In elke situatie geeft Puck zich voor de volle honderd procent.

Puck Moonen gaat stug vooruit

Het maakt de getalenteerde wielrenster niet uit hoe warm het is, ze blijft namelijk vooruit fietsen. Haar vastberadenheid is erg inspirerend. Puck wil het beste uit zichzelf halen en dat merk je wel aan de leuke foto’s waar ze vol overtuiging op aan het fietsen is. Met haar strakke fietspakje maakt ze het trouwens ook nog eens leuk voor haar fans om naar de plaatjes te kijken. Die krijgen meer mee van de mooie vormen van Puck, dan waar ze in eerste instantie op hadden gehoopt. Met haar fijne vormen in haar open jasje weet Puck gelijk heel veel mannen ontzettend blij te maken.

Puck Moonen al even niet in Nederland te vinden

Of Puck Moonen op korte termijn nog terugkomt naar Nederland blijft de vraag. De wielrenster zit momenteel prima op haar plek in het buitenland en vindt het fijn om even nergens van afhankelijk te zijn. Met haar mooie foto’s zorgt ze ervoor dat mensen haar niet te veel hoeven te missen. Dat is natuurlijk weer zeer attent van Puck. Zo kunnen mensen haar van een afstandje blijven volgen, terwijl ze haar best doet om de beste wielrenster aller tijden te worden. En die reis zit vol met mooie momenten, maar ook leuke foto’s. De volgers van Puck Moonen hebben dus maar weinig om over te klagen als het op leuke content aankomt. Daar zorgt de wielrenster altijd wel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...