Foto: Puck Moonen toont interessant uitzicht in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen had even een ontspannen momentje voor zichzelf nodig en besloot om in bad te gaan liggen. Daar had ze een bijzonder uitzicht. 

Beeldschone wielrenster Puck Moonen had even flink behoefte aan een dagje rust. En ze besloot dat de beste manier om dat voor elkaar te krijgen was om even heerlijk in bad te kruipen. Dus Puck liet het bad vollopen en sprong er in. Dat vond ze in het begin echt heel erg ontspannen. Maar na een tijdje begon ze zich toch te vervelen. Gelukkig had ze een interessant uitzicht dat haar bezig kon houden. Maar na verloop van tijd begon Puck zich toch zorgen te maken. En dat had alles te maken met een klein harig vriendje van Puck Moonen.

Lees ook: Foto: Puck Moonen deelt heerlijke selfie in wielerpakje

Puck reed geen geweldige race

De reden dat Puck zo lang in bad bleef zitten was dat ze even behoefte had aan zichzelf oppeppen. Ze had de dag daarvoor een race gehad en die ging wel oké, maar niet geweldig. En dus moest Puck zichzelf even opvrolijken. De beste manier om dat te doen leek Puck om even heerlijk een ontspannen dagje te doen en heerlijk lang in bad te gaan liggen. Terwijl ze in bad lag zette Puck even een filmpje aan en maakte een spannende video van haar avonturen in bad. En op het laatste moment zien we nog een klein vriendje van Puck die besluit om net even wat dichterbij te komen. Alleen dat zorgt wel voor de nodige problemen en zorgen.

De poes van Puck Moonen mag niet nat worden

Loki, de poes van Puck, besluit om even te komen kijken wat haar baasje allemaal aan het doen is. Daarbij moet hij natuurlijk wel oppassen dat hij niet in het water valt. Katten hebben namelijk een hekel aan water. Dat niet alleen, het is voor een kat wel lastig om in zijn eentje een glad bad uit te klimmen. Dat betekent dat Puck moet gaan helpen, terwijl ze waarschijnlijk dan onder de schrammen zit van haar paniekerige kat. Ook is er een grote kans dat wanneer Loki in het water valt, hij gelijk Pucks laptop en telefoon ook doet sneuvelen. En dat zou toch wel zonde zijn, want dan kan Puck niet langer zulke mooie foto’s en video’s maken.

Voor Puck loopt het gelukkig goed af

Het loopt gelukkig goed af voor Puck Moonen. Haar poes blijft op het droge en stoot haar apparatuur niet in het water. Ze kon haar filmpje rustig afkijken en goed ontspannen in bad. Na afloop voelde Puck zich ook al stukken beter over haar gereden race. Met een frisse blik kijkt Puck alweer uit naar de volgende wedstrijd. Puck gelooft dat ze daar beter gaat presteren. En als dat haar niet lukt, dan kan ze altijd weer een heerlijk ontspannen dagje inplannen in bad. Alleen is het dan misschien toch handig om Loki even buiten de deur te houden, voordat ze zich weer zo’n zorgen moet maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!