Foto: Puck Moonen showt haar twee troeven aan de rand van zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft een prachtig nieuw plaatje gedeeld, waarop ze met haar grote troeven lekker ontspannen zit bij het zwembad. 

Deze foto van Puck Moonen doet iedereen verbazen

De knappe wielrenster Puck Moonen is een van de meest aantrekkelijke sporters van het land. Meestal zie je Puck rondlopen in haar strakke fietspakje. En hoewel dat er natuurlijk geweldig uitziet, is het wel een ontzettend hete outfit. Puck heeft dus absoluut geen zin om die elke dag aan te trekken. De knappe brunette heeft ook gewoon behoefte aan een wat verkoelendere outfit. En dus besloot ze om de dag door te brengen in haar bikini aan de rand van een zwembad. En in haar bijzondere badkleding kon je erg goed het prachtige van Puck Moonen bewonderen. Vooral haar fantastische troeven kwamen erg goed in beeld.

Lees ook: Foto: Uitgeklede Puck Moonen kan moeilijk met de hitte omgaan
Van deze foto van Puck Moonen smelt je helemaal weg

Het valt niet te ontkennen, deze zomer is ontzettend warm. Maar hij wordt nog even een stukje warmer gemaakt door de ongelooflijk goede foto’s van wielrenster Puck Moonen. In haar zwempakje hierboven weet ze haar volgers nog even extra te doen smelten. met haar verleidelijke pose en het feit dat je door het niets verhullende pakje een groot deel van haar strakke te zien krijgt, krijg je het alleen maar warmer. Puck heeft daar de oplossing wel voor gevonden en gaat lekker een stukje zwemmen in haar zwembad. Wel een klein beetje apart hoor, zelf afkoelen en dan iedereen het een stukje warmer laten krijgen. Maar zolang Puck dit soort pakjes blijft dragen is alles in orde.
Puck Moonen knuffelt met poes op zeer foto

De aantrekkelijke wielrenster heeft voor haar volgers nog een ontzettend goed plaatje online gezet. hierin zit ze met haar handen vol over haar poes te wrijven. Het trouwe huisdier vindt dat natuurlijk niet zo er, die houdt er wel van om een beetje gekroeld te worden. Puck heeft ook nog een ontzettend leuk pakje aangetrokken voor op de foto, dus haar volgers zijn ook weer tevreden na het bekijken van dit bijzondere plaatje. Puck weet in ieder geval haar warme dagen wel door te komen.

De spannende foto’s van Puck Moonen helpen je de zomer door

Met haar verleidelijke en haar bijzonder goede kledingkeuze weet Puck Moonen haar volgers altijd te verbazen. Je hoeft je dus de komende maanden geen zorgen te maken, want met de foto’s van Puck Moonen op je tijdlijn heb je in ieder geval iets bijzonders om je af te leiden van al die hitte. Puck doet haar uiterste best om het haar volgers naar hun zin te maken en met plaatjes als deze lukt dat natuurlijk erg goed. Puck gaat de komende maanden dus voor nog veel meer plezier zorgen met haar verleidelijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!