Foto: Puck Moonen ligt op haar buik in strak broekje met harige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De feestdagen van Puck Moonen worden er wel een stukje warmer op met al dat gezelschap. Ze heeft er namelijk een nieuwe vriend bij. 

Terwijl vele sporters zich omringen met sportieve partners en feestelijke gebeurtenissen, heeft de Nederlandse wielrenster Puck Moonen dit jaar gekozen voor een andere benadering van de feestdagen. Vergeet romantische diners en avonden bij de open haard met een knappe sportman. Nee, Puck heeft haar hart verloren aan een wel heel bijzondere metgezel – haar kat. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er een man nodig als je een pluizige vriend hebt die je onvoorwaardelijke liefde geeft?

Puck en haar grote liefde op de bank

Dit jaar heeft Puck Moonen besloten om de feestdagen door te brengen met haar enige harige vriend: haar kat. Terwijl anderen misschien dromen van een romantische partner om hun avonden mee door te brengen, heeft Puck haar hart veroverd met de charmante snorharen en knuffelige vacht van haar viervoetige metgezel. De bank is het strijdtoneel voor deze onconventionele liefdesrelatie, waar Puck en haar kat genieten van elkaars gezelschap onder het genot van een kopje warme chocolademelk en een kerstfilm.

Puck Moonen gaat vreemd, met een hond

Maar laten we niet vergeten dat Puck Moonen een sportieve krachtpatser is, en zelfs tijdens de feestdagen kan ze niet helemaal aan de verleiding van lichaamsbeweging ontsnappen. Terwijl ze zich in het zweet werkte tijdens haar training, werd ze plotseling gestoord door een nieuwsgierige hond. Dat is weer eens wat anders dan haar kat, dacht Puck. Dus ging ze daar ook even mee knuffelen. In plaats van hem weg te sturen, besloot Puck het dier te omarmen, letterlijk! De foto van het tafereel is van bovenaf genomen. Die toonde niet alleen Puck’s liefdevolle omhelzing van de hond, maar ook een onverwachte blik op het achterste van de wielrenster. Soms nemen de beste momenten een onverwachte wending!

De kat van Puck Moonen steelt de show op Instagram

Terwijl Puck Moonen geniet van haar knusse momenten met haar kat, heeft deze harige metgezel zelf ook een sterrenstatus bereikt op Instagram. Met een feed gevuld met schattige kiekjes en komische snapshots, is de kat van Puck een ware viervoetige influencer geworden. Of het nu een close-up is van zijn pluizige snoet of een foto waarin hij op de bank naast Puck ligt terwijl ze genieten van een luie middag, elke post lijkt de harten van Instagram-gebruikers te veroveren. Zelfs wanneer de kat gaapt, straalt hij een onmiskenbare charme uit die moeilijk te weerstaan is. Puck’s Instagram-account is niet langer alleen een weerspiegeling van haar avonturen, maar ook een eerbetoon aan de fotogenieke kat die de show steelt met elke post.

Puck gaat een harig Oud en Nieuw tegemoet

Als ze de kerstdagen al doorbrengt met haar harige vriend, dan zal ze Oud en Nieuw ongetwijfeld ook met hem doorbrengen. En dat is voor de fans van dit pluizenbeest een groot voordeel. Die kunnen genieten van meer gezellige foto’s van Puck met haar kat. Natuurlijk is het ook leuk dat Puck er zelf op staat.

Meer zien van Puck Moonen doe je op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Puck Moonen, of haar kat? Dan moet je even naar de Instagram pagina van de wielrenster gaan. Daar vind je nog veel meer mooie plaatjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.