Foto: Puck Moonen ligt languit op haar rug in strakste fietspakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen weet altijd te verbazen met haar mooie foto’s en nu is ook zeker weer geen uitzondering. Kijk maar mee!

Dit strakke fietspakje staat Puck Moonen pas echt goed

Wielrenster Puck Moonen staat bekend om haar opvallende verschijning en weet haar fans altijd te betoveren met prachtige foto’s. Deze week deelde ze weer een mooi kiekje, waarmee ze haar volgers helemaal verbluft achterlaat. Ze heeft namelijk haar meest strakke fietspakje ooit aangetrokken. En daarin zie je pas echt goed haar mooie vormen terug.

Puck Moonen verbaast volgers vanuit Dubai

Terwijl ze in Dubai traint, weet Puck Moonen ook nog genoeg tijd vrij te maken voor het maken van mooie foto’s voor haar volgers. Die kunnen volop genieten van deze glimpsen uit haar leven en worden keer op keer betoverd door de extreem strakke pakjes van Puck Moonen. Met haar pakje weet Puck Moonen haar fans volledig in haar greep te houden. Het dunne laagje stof accentueert haar vrouwelijke rondingen. Haar hypnotiserende schoonheid laat haar fans bijna letterlijk aan haar lippen hangen, terwijl ze genieten van haar adembenemende foto’s.

Met haar mooie foto’s beloont Puck haar fans

Puck beloont haar fans regelmatig met bijzondere foto’s. Soms maakt ze die in haar eigen badkamer, waar ze laat zien wat er onder haar shirtje zit en soms maakt ze een simpele foto vanuit haar auto. Haar fans vinden het geweldig om een kijkje te krijgen achter de schermen. Haar strakke sportpakjes zijn een hit bij haar fans, die genieten van alle leuke kiekjes die ze deelt. Of ze nu onderweg is naar haar favoriete plekjes, een bakje koffie drinkt op haar vrije dag, of juist aan het sporten is, Puck ziet er altijd fantastisch uit. Haar fans smullen van elke foto die ze plaatst.

Puck Moonen straalt in mooi jurkje

Een van de foto’s toont Puck in een luchtig jurkje, waarbij ze zich van haar beste kant laat zien. Het jurkje laat nog een klein beetje van de mooie benen van Puck zien en dat is natuurlijk erg leuk. Ook valt het jurkje ontzettend goed over de mooie vormen van Puck Moonen. De fietser lijkt zo net uit een of ander oosters sprookje te zijn gelopen. Met haar groene jurkje ziet ze er wel heel erg mooi uit. De bijzondere kleding van Puck zorgt er altijd voor dat haar fans helemaal wild worden. Dat vindt de wielrenster stiekem wel leuk om te zien en dus blijft ze mooie foto’s delen.

Puck maakt altijd tijd voor leuke kiekjes

Hoewel Puck druk bezig is met trainen, maakt ze toch tijd vrij om haar fans te verblijden met prachtige foto’s. Dat wordt natuurlijk ontzettend gewaardeerd door haar grote schare volgers, die dagelijks genieten van de mooie kiekjes die ze online zet. Haar fans zijn blij met deze constante stroom aan prachtige beelden en kijken elke dag uit naar nieuwe foto’s van Puck Moonen. Gelukkig weet Puck inmiddels wel erg goed hoe ze een mooie foto maakt en ze zet zich dan ook volledig in voor het schieten van de leukste beelden.

Meer van Puck Moonen kan je zien op Instagram

Heb je nou nog niet genoeg gehad van Puck Moonen? Dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer leuks staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.