Foto: Puck Moonen doet het extreem veilig in de tuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Puck Moonen heeft een heerlijk lichaam wat op de foto vaak het beste overkomt. Kijkt u even mee?

Puck Moonen laat het beste van zichzelf zien

De knappe wielrenster laat het beste van zichzelf zien. En dat is toch wel even bijzonder. De prachtige brunette heeft een prachtig lichaam met een geweldig aantal rondingen. En die moeten natuurlijk wel even gedeeld worden met haar publiek. Want waarom zouden die niet mogen genieten van al het moois wat Puck te bieden heeft. De knappe wielrenster weet met haar geweldige foto’s toch wel flink de aandacht te trekken. Op haar nieuwste foto is ze wel extreem voorzichtig. Maar goed, het zou zonde zijn als Puck haar mooie lichaam liep te beschadigen.

Lees ook: Puck Moonen maakt volgers wild met foto zonder fietspakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

In haar achtertuin oefent Puck er rustig op los

Waarom Puck Moonen precies in haar achtertuin staat te trainen en niet gewoon de natuur in gaat of een stuk op de weg aan het fietsen is, dat is even niet bekend. Maar ze doet het wel ontzettend veilig. Haar helm heeft ze al op haar hoofd gezet. Misschien is Puck gewoon wel bezig met even kijken hoe bepaalde kleding en helmen haar staan en is ze helemaal niet zo bezig met het oefenen op de fiets. Dat zou natuurlijk wel het een en ander verklaren in dit geval. De knappe brunette ziet er in haar strakke pakje, ondanks de gigantische helm op haar hoofd, nog steeds echt beeldschoon uit. En gelukkig is Puck de moeilijkste niet. Ze deelt namelijk gewoon al haar mooie foto’s met haar volgers. Met of zonder helm maakt voor haar volgers overigens niet uit, die genieten gewoon van elke foto.

Lees ook: Foto: Doodsbange Puck Moonen ontsnapt in vliegtuig aan gluiperige stalker

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck deelt meer foto’s in verleidelijk nieuw pakje

Het pakje dat Puck aan heeft blijkt inderdaad nieuw te zijn, net als de andere spullen die ze mee heeft. En zoals elke goede sporter dat doet, moet nieuwe uitrusting wel eventjes goed gecontroleerd worden. En aangezien Puck er in haar uitrusting gelijk echt beeldschoon uit ziet, besluit de knappe brunette om maar gelijk wat foto’s te delen met haar volgers van het heerlijke pakje. En die zijn natuurlijk ontzettend blij daarmee. Puck ziet er buitengewoon verleidelijk uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ook fietsend kan je nog genieten van de nieuwe outfit van Puck Moonen

Ook terwijl ze op de fiets aan het racen is, kan je gewoon vol genieten van het heerlijke lijf van Puck Moonen in haar nieuwe pakje. De knappe wielrenster heeft namelijk een aantal camera’s die om haar heen blijven draaien, zelfs op hoge snelheid. En dat zorgt ervoor dat je nog wel even kan blijven genieten van de heerlijke wielrenster. Puck houdt zo met al haar fans gewoon rekening.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.