Foto: Puck Moonen doet het extreem veilig in de tuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Puck Moonen heeft een heerlijk wat op de foto vaak het beste overkomt. Kijkt u even mee?

Puck Moonen laat het beste van zichzelf zien

De knappe wielrenster laat het beste van zichzelf zien. En dat is toch wel even bijzonder. De prachtige brunette heeft een prachtig met een geweldig aantal rondingen. En die moeten natuurlijk wel even gedeeld worden met haar publiek. Want waarom zouden die niet mogen genieten van al het moois wat Puck te bieden heeft. De knappe wielrenster weet met haar geweldige foto’s toch wel flink de aandacht te trekken. Op haar nieuwste foto is ze wel extreem voorzichtig. Maar goed, het zou zonde zijn als Puck haar mooie liep te beschadigen.

Lees ook: Puck Moonen maakt volgers wild met foto zonder fietspakje
In haar achtertuin oefent Puck er rustig op los

Waarom Puck Moonen precies in haar achtertuin staat te trainen en niet gewoon de natuur in gaat of een stuk op de weg aan het fietsen is, dat is even niet bekend. Maar ze doet het wel ontzettend veilig. Haar helm heeft ze al op haar hoofd gezet. Misschien is Puck gewoon wel bezig met even kijken hoe bepaalde kleding en helmen haar staan en is ze helemaal niet zo bezig met het oefenen op de fiets. Dat zou natuurlijk wel het een en ander verklaren in dit geval. De knappe brunette ziet er in haar strakke pakje, ondanks de gigantische helm op haar hoofd, nog steeds echt beeldschoon uit. En gelukkig is Puck de moeilijkste niet. Ze deelt namelijk gewoon al haar mooie foto’s met haar volgers. Met of zonder helm maakt voor haar volgers overigens niet uit, die genieten gewoon van elke foto.

Lees ook: Foto: Doodsbange Puck Moonen ontsnapt in vliegtuig aan gluiperige stalker
Puck deelt meer foto’s in verleidelijk nieuw pakje

Het pakje dat Puck aan heeft blijkt inderdaad nieuw te zijn, net als de andere spullen die ze mee heeft. En zoals elke goede sporter dat doet, moet nieuwe uitrusting wel eventjes goed gecontroleerd worden. En aangezien Puck er in haar uitrusting gelijk echt beeldschoon uit ziet, besluit de knappe brunette om maar gelijk wat foto’s te delen met haar volgers van het heerlijke pakje. En die zijn natuurlijk ontzettend blij daarmee. Puck ziet er buitengewoon verleidelijk uit.
Ook fietsend kan je nog genieten van de nieuwe outfit van Puck Moonen

Ook terwijl ze op de fiets aan het racen is, kan je gewoon vol genieten van het heerlijke lijf van Puck Moonen in haar nieuwe pakje. De knappe wielrenster heeft namelijk een aantal camera’s die om haar heen blijven draaien, zelfs op hoge snelheid. En dat zorgt ervoor dat je nog wel even kan blijven genieten van de heerlijke wielrenster. Puck houdt zo met al haar fans gewoon rekening.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!