Foto: Puck Moonen deelt vies plaatje van haar grote troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen laat haar geweldige troeven weer een keer zien op een beetje een vieze foto. Maar dat houdt haar zeker niet tegen. 

De ontzettend mooie wielrenster Puck Moonen heeft weer een leuke foto van zichzelf online gezet en daarin laat ze aan de hele wereld haar belangrijkste troeven zien, namelijk haar mooie lange benen. Puck weet nog altijd de beste resultaten te behalen op haar fiets en haar benen zijn daar absoluut een wezenlijke succesfactor bij. De mooie wielrenster is dan ook ontzettend blij met haar troeven en laat ze trots op de foto zien. Alleen had ze misschien heel even moeten wachten met het maken van een foto, want ze had net een beetje een troep gemaakt. Er was namelijk een eitje op de grond gevallen. Maar dat maakte Puck niet zo uit. Ze maakte er een klein grapje over en plaatste de vieze foto gewoon op haar Instagram.

De lange benen van Puck Moonen zijn ook erg mooi om te zien

Met haar lange benen weet Puck altijd haar fans te imponeren. Ze zorgt goed voor haar benen, aangezien die ervoor zorgen dat ze haar wedstrijden op haar fiets weet te winnen. En ze zien er dan ook erg gespierd, maar nog steeds mooi uit. Meestal verhult Puck haar beentjes wel in een strak fietspakje, maar dat maakt de plaatjes die ze deelt natuurlijk niet minder leuk om te zien. Die zien er altijd perfect uit.

Puck Moonen is klaar met het koude weer

De mooie wielrenster is inmiddels wel helemaal klaar met het koude weer. Op een andere foto van haar mooie troeven laat ze dat duidelijk weten. Puck zit in haar auto, waarschijnlijk op weg naar een van haar trainingen. Maar de regen maakt het voor haar een stuk minder prettig. Ze vindt het maar nat en koud en daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in. De mooie wielrenster kan dan ook niet wachten tot het voorjaar weer goed van start gaat en het weer een beetje bijtrekt. Om haar volgers toch een beetje een mooie dag te geven, maakt ze nog wel even deze leuke foto van haar beentjes. Daar wordt iedereen natuurlijk gelijk een stukje blijer van.

Puck Moonen deelt graag haar leventje met haar fans

De mooie wielrenster deelt altijd de meest leuke foto’s van haar leven met haar lieve fans. Die mogen overal mee naartoe. En zo leren haar fans Puck pas echt goed kennen. Zo laat Puck haar trainingen zien, haar lieve kat, haar favoriete koffie apparaat, natuurlijk haar mooie troeven en haar geweldige pakjes. Wie Puck online volgt, krijgt alles mee van haar mooie leventje. De lieve brunette weet op die manier toch haar fans elke dag weer tevreden te houden. Die vinden het namelijk heerlijk om mee te kijken in het leven van Puck. En met al die mooie foto’s en video’s is er natuurlijk meer dan genoeg om van te kunnen genieten. Puck zorgt er met haar content wel weer goed voor dat haar volgers zich nooit hoeven te vervelen.

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram

Op Instagram heeft Puck Moonen al haar mooie foto’s en video’s verzameld. Daar kan je dus terecht voor de leukste content.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!