Foto: Prachtige Annekee Molenaar duikt met Matthijs de Ligt het water in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar heeft een momentje met Matthijs de Ligt. Dat ziet er wel heel erg knus uit met zijn tweeën. 

De knappe Annekee Molenaar is nog steeds ontzettend verliefd op voetballer Matthijs de Ligt. Zo erg zelfs, dat ze nog steeds regelmatig met zijn tweeën erop uit trekken om samen een avontuur te beleven. Annekee maakt dan wel de hele dag door foto’s en filmpjes van hun avonturen, zodat ze die op eenn later tijdstip weer terug kan kijken. En om te zorgen dat al haar volgers ook een beetje mee kunnen genieten, deelt ze die foto’s natuurlijk met hen via Instagram.

Lees ook: Annekee Molenaar viert eerste dagen in München met heerlijke foto
Annekee ligt zwoel in gras op mooie foto

Heerlijk ontspannen ligt Annekee Molenaar in het gras naast haar geliefde Matthijs. Samen zijn ze aan het genieten van de brandende zon en een beetje bruin aan het worden. Annekee heeft haar zwemkleding al aangetrokken. Als het te warm wordt kan ze namelijk in het water duiken met Matthijs. Ze hebben speciaal voor het moment een plek gevonden waar ze redelijk beschut kunnen liggen. Er is niemand die ze op deze plek kan zien of vinden. Dat betekent dat ze allerlei spannende avonturen hier kunnen beleven met zijn tweeën. En die foto’s zal Annekee iets minder snel online zetten.
Annekee Molenaar geniet van de zon in München

Samen met Matthijs de Ligt is Annekee Molenaar de natuur rondom München ingetrokken om de mooiste plekjes te verkennen. En dat lukt het stelletje tot nu toe best aardig. Midden in de natuur geniet Annekee van de rust en van het zonnetje. Ze is zo erg aan het ontspannen dat ze haar oogjes even dicht doet. De warme zonnestralen voelt ze op haar gezicht. Annekee vindt dit zo een heerlijk dagje uit worden. Matthijs is ondertussen benoemd tot fotograaf en moet alle mooie foto’s van zijn vriendin maken. En dat gaat hem eigenlijk erg goed af. Mocht dat hele voetballen niks meer worden, dan kan Matthijs altijd nog de fotografie in. Het knappe model dat heeft hij toch al binnen. Een lelijke foto van Annekee maken, dat gaat toch niet.
Annekee deelt nieuwe hobby met de buitenwereld

Annekee Molenaar heeft een nieuwe hobby te pakken en dat is fotografie. En die hobby deelt ze maar al te graag met de buitenwereld. Zo is ze het liefste de hele dag op pad om mooie foto’s te schieten. En de fotografie van Annekee ziet er ook erg mooi uit. Het is nog niet zo goed als mooie foto’s van Annekee, al zijn die natuurlijk ook zo leuk om naar te kijken, dat bijna niks daar tegen op kan. Met haar nieuwe hobby weet Annekee zich wel te vermaken terwijl haar vriend aan het trainen en sporten is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!