Foto: Pip Pellens laat volgers genieten van openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Pip Pellens is altijd een genot om op je beeldscherm te zien, maar in dit hete pakje overtreft ze zichzelf.

Als actrice weet Pip Pellens dondersgoed hoe ze je aandacht vast kan houden. De bloedmooie blonde weet wat ze te bieden heeft en maakt daar ook schandalig gebruik van. En wat zijn we daar blij mee, want anders zouden we deze heerlijke plaatjes mislopen. Gelukkig lijkt Pip zelf ook vastbesloten je mee te laten genieten van haar beste looks. Zo deelde ze recent een foto van een heerlijk setje waar je spontaan van gaat watertanden.

Pip Pellens deelt verleidelijke foto in knallend rood setje

Dat Pip Pellen de ideale combinatie van beauty en brains is weten we al lang. De 29-jarige actrice ken je van haar killer figuur en pittige persoonlijkheid. Als je haar eenmaal op het grote scherm voorbij hebt zien komen vergeet je haar nooit weer. En anders doet deze fantastische foto het wel. De beeldschone blonde weet haar fans namelijk nog van afstand te verleiden met een vurige foto in een rood pakje. En dan is de foto ook al van een tijdje geleden! Pip lijkt haarfijn te begrijpen hoe ze de aandacht van haar fans en volgers vast kan houden en wij juichen allemaal mee. Dit plaatje moet vereeuwigd worden.

Romantisch pakje helemaal aan Pip Pellens besteed

In het heerlijke kiekje zien we Pip breed glimlachend voor een officieel uitziend groen doek. Pip zal de ster van de avond zijn geweest. Wij durven te garanderen dat met dit knallende setje niemand zijn ogen van haar af heeft kunnen nemen. Je zou je nek er bijna van verdraaien. De knappe actrice schittert namelijk in een romantisch rood jasje met bijpassende pantalon. En net als je denkt dat de outfit lekker netjes blijft wordt je aandacht naar haar openvallende jasje getrokken. In dezelfde vurige kleur draagt Pip er namelijk een kanten shirtje onder met inkijk waar je U tegen zegt. Het suggestieve topje laat weinig aan de verbeelding over en stelt haar spectaculaire troeven heerlijk tentoon. Zo kunnen we allemaal meegenieten van wat de beeldschone blonde onder haar jasje heeft. En oh wat zijn we daar dankbaar voor!

Pip Pellens schittert in piepklein strak jurkje

En voor wie enthousiast is geworden: Pip Pellens deelt nog veel meer pareltjes op haar Instagram. De 29-jarige schoonheid mag zelf dan wel stellen dat ze geen fashion-koningin is, maar deze heerlijke outfits beweren toch het tegendeel. Zo ook dit lekkere kiekje in. Pip schittert in een piepklein strak jurkje dat alle aandacht naar haar geweldige benen toetrekt. Het jurkje weet nog net haar te bedekken maar laat verder niets aan de verbeelding over. De foto’s zijn een cadeautje voor fan en volger gelijk.

Pip Pellens verleidt volgers in diep uitgesneden kanten topje

Ook deze fotoshoot van Pip Pellens mag je absoluut niet gemist hebben. Ondanks dat de foto’s zonder kleur zijn zien we Pip stralen in een bloedheet zwart kanten setje. De inkijk tot haar navel laat niets aan de verbeelding over en met pruilende lippen maakt Pip het plaatje compleet. Het onthullend setje doet haar fantastische troeven recht aan. Bedenk een bed in de achtergrond en je dromen zijn voldaan. Bij de bloedhete foto verwend de knappe actrice ook nog met wat heerlijke plaatjes achter de schermen. Haar charmante persoonlijkheid spat aan alle kanten uit de foto. Als de eerste shot je niet spontaan verliefd zou maken op Pip doen deze kekke kiekjes het wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.