Foto: Oververhitte weervrouw Amara Onwuka duikt bosjes in met collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amara Onwuka is een van de heetste weervrouwen van de Nederlandse televisie. Maar ook deze hete weervrouw moet wel eens schuilen voor de hitte. En dat doet ze natuurlijk in de bosjes. 

De knappe Amara weet het laatste weernieuws altijd even een paar graden warmer te maken met haar stralende persoonlijkheid. Maar soms wordt het ook haar een beetje te veel en dan moet de hete weervrouw schuilen voor de felle zonnestralen. Dat doet ze dan in de bosjes, want daar kan de zon haar vanwege de schaduw niet bereiken. Met haar collega’s, die net zo oververhit zijn als Amara zelf, duikt de prachtige weervrouw de bosjes in. Het ziet er misschien wat spannend uit, maar voor Amara was het absoluut een pretje. Het was in ieder geval beter dan het weer presenteren vanuit de warme studio. Nu kon Amara tussen het werk door even welverdiend afkoelen.

Lees ook: Foto: Zelfs weervrouw Amara Onwuka duikt onder tijdens noodweer
Weervrouw Amara Onwuka speelt een thuiswedstrijd

Voor Amara was het een keer makkelijk werken. Ze mocht namelijk praktisch vanuit haar eigen achtertuin aan de slag. In de Wageningse bossen gingen Amara en haar crew aan de slag met hun verslag over de aanhoudende hitte van de afgelopen dagen. En dat deden ze natuurlijk heerlijk vanuit de schaduw. Amara woont nog niet zo heel lang in deze omgeving, maar ze heeft het er wel prima naar haar zin. Voor de prachtige verslaggeefster van het weer is er geen beter omgeving om te wonen. Heerlijk tussen de natuur. Amara voelt zich enorm thuis op haar nieuwe plek.

Amara woont in pareltje tussen de bossen

Ze woont misschien nog niet heel lang op haar nieuwe plekje, maar Amara heeft het nu al enorm naar haar zin. Ze zou eigenlijk elke dag wel vanuit haar achtertuin willen opnemen. De crew heeft in ieder geval een uitvalsbasis dichtbij zitten. Want Amara haar huis heeft ruimte voor iedereen. Het is een pareltje tussen de bossen. Niet heel gek dus dat Amara zo blij is met haar nieuwe woning. Het huis ziet er goed uit, dus Amara mag daar terecht heel erg trots op zijn.
Amara erg blij dat collega’s met haar de bosjes in duiken

Op haar Instagram maakt Amara erg duidelijk hoe blij ze is dat haar collega’s van Shownieuws met haar de bosjes in willen duiken. Ze vindt het erg spannend allemaal, maar ook wel stiekem heel leuk. Op locatie werken is altijd fijner dan naar de warme studio moeten afreizen. Nu kan Amara ook snel thuis zijn om heerlijk te ontspannen in haar koele achtertuin. De weervrouw hoopt eigenlijk dat er meer dagen als deze aankomen, waarbij ze zo dicht bij huis haar werk mag doen. dat is toch wel een stuk beter dan haar gebruikelijke routine. Al zullen haar collega’s het wel iets minder fijn vinden, elke dag zo ver reizen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.