Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Sylvana IJsselmuiden beantwoordt vragen in strak truitje

De prachtige blondine besluit dat het weer een keer tijd is om live te gaan. Dat heeft Sylvana wel eens eerder gedaan en dat is eigenlijk altijd positief ontvangen. Tijdens deze live momenten zit de knappe blondine klaar om álle vragen van haar volgers te beantwoorden. Want wat willen haar volgers nou allemaal echt van de prachtige presentatrice weten? Eigenlijk maar één ding: hoe heeft ze in hemelsnaam die rits dicht gekregen?

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt flink reclame voor Friesland in strak shirtje

Het truitje van Sylvana IJsselmuiden houdt het niet meer

Zoals je op de foto kan zien heeft het truitje van Sylvana flink wat moeite met alles binnen houden. Het scheelt niet veel of de stof begeeft het en het truitje springt open. Sylvana heeft dan ook een ontzettend goed gevormd , maar het lijkt moeilijk te zijn om goede kleding daarvoor te vinden. In plaats daarvan hoopt Sylvana maar dat er niks verkeerd gaat met de kleding die ze draagt. Dat zou toch wel een beetje jammer zijn. Voor Sylvana dan, want haar volgers zouden er niet zo heel veel problemen mee hebben. Die klagen niet bij het zien van een beetje extra Sylvana.

De ondeugende blik van Sylvana IJsselmuiden

Wat nog meer opvalt op de verleidelijke foto van de blondine, is dat Sylvana een enorm verleidelijke blik weet op te zetten. De presentatrice is daar absoluut beter in geworden dan een aantal jaar geleden. Sylvana heeft duidelijk geoefend met het maken van zwoele blikken. En niet zonder resultaat, want dat zorgt er nu wel voor dat de knappe blondine er ongelooflijk mooi uit ziet op de foto. En dat is natuurlijk een super resultaat te noemen. Sylvana maakt wel eens vaker van die mooie foto’s, dus dit is niet de laatste keer dat je haar verleidelijke blik zal zien.

Wat heb je altijd al willen weten van Sylvana IJsselmuiden?

Heb je nog een vraag over de knappe blondine die je altijd al hebt willen stellen? Dan heb je geluk. Sylvana beantwoord vaak in haar verhaal op Instagram of live op andere social media de gekste vragen van haar volgers. Als er dus iets is wat je wilt weten over de presentatrice, dan kan je haar gewoon die vraag stellen. Er is ook nog gewoon kans dat Sylvana zelf reageert op je berichtje, zo lief is ze ook wel. Houd er wel rekening mee dat wanneer je iets ongepasts vraagt aan de knappe blondine ze je waarschijnlijk deelt met haar volgers, na je eerst een gekscherend antwoord te hebben gegeven. Sylvana maakt mensen niet belachelijk, maar deelt we vaak de meest vreemde reacties met haar volgers om hen ook een beetje te laten lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.