Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt flink reclame voor Friesland in strak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je naar deze foto kijkt snap je wel waarom iedereen zéér positief tegen Friese mensen aankijkt. Sylvana IJsselmuiden maakt altijd enorm goede reclame.

Sylvana IJsselmuiden zet Friesen in een positief daglicht

De Friesen zijn hartstikke trots dat ze fries zijn. Dat merk je aan alles. En er is één presentatrice in Nederland die dat sentiment continu maar blijft versterken en dat is Sylvana IJsselmuiden. De knappe blondine komt zelf uit Friesland en is daar ongelooflijk trots op. Ze kan dan ook niet vaak genoeg laten weten hoe trots ze wel niet is op haar provincie. Tijdens de verkiezingen werd nog even snel een foto gemaakt van Sylvana bij de Fryske Nasjonale Partij. Dat was voor de partij gelijk ontzettend goede reclame. Sylvana gebruiken in je campagne zorgt gelijk voor een hoop steun en aandacht!

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden verleidt klusjesman met foto van afgezakt topje

Sylvana IJsselmuiden zet zich in voor politiek

Dat Sylvana geeft om het land is wel duidelijk. De blonde presentatrice maakt zich druk om de staat van het land en helpt waar ze kan. Aangezien Sylvana in een dorpje in Friesland is opgegroeid, heeft ze veel met de boeren in ons land. Ze staat daar dichter bij dan de andere presentatrices en influencers van Nederland. En dus besloot Sylvana de BBB te feliciteren met hun goede resultaten tijdens de verkiezing. Dat deed ze natuurlijk op een manier die alleen Sylvana kan doen, namelijk door het plaatsen van een ontzettend verleidelijke foto. Of je nu wel of niet BBB hebt gestemd, met deze foto van Sylvana ben je sowieso blij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden is bijzondere verschijning in medialand

Misschien komt het juist omdat ze een nuchtere Friezin is, maar Sylvana IJsselmuiden valt enorm op tussen alle andere presentatrices die ons land rijk is. Sylvana komt altijd veel rustiger, gewoner en toegankelijker over. Ze is ondanks haar werk met beide benen op de grond blijven staan. En dat is best verfrissend om te zien. Sylvana heeft een van de leukste persoonlijkheden onder de Nederlandse presentatrices. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ze er ook nog gewoon ontzettend goed uit ziet. Met haar aantrekkelijke lichaam weet ze namelijk elke man met gemak te verleiden. Wanneer Sylvana een nieuwe foto plaatst dan zijn de Nederlandse mannen gelijk gelukkig. Dat zie je ook wel aan de stroom van positieve opmerkingen onder haar foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden blijft bij haar roots

Het laatste jaar mocht Sylvana steeds meer dingen doen voor televisie, maar ze blijft nog altijd bij haar roots. Dat is namelijk de videowebsite Dumpert. Daar presenteert Sylvana nog altijd met veel plezier elke week een show. Het Dumpert-publiek vindt haar nog altijd fantastisch, dus vanuit de website zelf is er geen reden om afscheid te nemen. En ook Sylvana lijkt nog hartstikke gelukkig te zijn op haar plekje. Dus je zal haar nog steeds elke week zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...