Foto: Onzekere Anouk Hoogendijk deelt aanlokkelijk kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk was jarenlang captain op het voetbalveld, en staat zelfverzekerd voor de camera als analist. Toch sluipt er soms een aarzeling in bij de mooie blondine. Dat levert alsnog een heerlijke foto op!

De voormalig voetbalster was op het veld een heel ander persoon dan voor de camera. Op het veld kwam ze altijd enorm zelfverzekerd over. Nu staat Anouk Hoogendijk voor de camera en ze is een beetje , maar ook nerveus. Een kant van de voormalig voetbalster die we nog niet kennen!

Anouk Hoogendijk met een verleidelijke blik

De beeldschone sporter kan meer dan alleen voetballen. Wanneer je deze foto ziet zou ze zo door kunnen als model. Wat een prachtvrouw! Met haar mooie blonde lokken en wegkijk zou je bijna denken dat ze dit vaker heeft gedaan. Een natuurtalent voor de modellen wereld. Ze geeft dan ook aan dat ze is, maar tegelijkertijd het ook spannend vindt. Met de verleidelijke blik die ze geeft zie je in elk geval geen sprankje nervositeit op haar gezicht.
Anouk Hoogendijk is goudeerlijk

Onlangs moesten twee oude voetbalclubs van Anouk Hoogendijk tegen elkaar spelen. Waar de meeste voetballers allebei de teams succes wensen doet Anouk dat op haar eigen manier. Ze wenst allebei de voetbalclubs succes maar de ene net iets meer dan de ander. Dit gaat om de voetbalclubs Arsenal en Ajax. De Nederlander kiest toch voor haar eigen land en wenst Ajax toch nét iets meer succes dan Arsenal. De meeste volgers van Anouk Hoogendijk zijn het met haar eens. Toch zijn er ook een paar Arsenal fans die nog even protesteren.
Leven Anouk Hoogendijk loopt letterlijk op rolletjes

Anouk Hoogendijk is al een geruimere tijd zwanger. Eindelijk stond ze op zonder overal pijn te hebben. Om hiervan te genieten vond de blondine het een goed moment om te gaan rolschaatsen. Het idee was uiteindelijk beter dan de uitvoering. De voormalige voetbalster had het al een tijdje niet meer gedaan en was alleen maar aan het stuntelen. Hierna kreeg Anouk gelijk weer last en stopte ze er maar mee. Ze heeft het geprobeerd, maar het aantrekken van de rollerschaatsen duurde langer het rollerschaatsen zelf. Ze zegt zelf ook “Toch leuk geprobeerd Anouk”.
Anouk Hoogendijk zwanger

Anouk Hoogendijk is hoogzwanger, maar probeert nog steeds actief te blijven. In een verleidelijk jurkje stond de voormalige voetbalster op de rode loper. Ze was namelijk bij een evenement aanwezig om de prijs uit te rijken voor vrouwelijk talent van het jaar.  Ze is er dan ook trots erop dat ze is uitgenodigd om deze prijs te mogen overhandigen. Anouk Hoogendijk heeft na haar voetbalcarrière nog steeds heel veel gedaan om erkenning te krijgen voor het vrouwenvoetbal. Dat er voor het eerst prijzen zijn voor vrouwen op het evenement Eredivisie awards is een goede stap in de juiste richting.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak