Foto: Onvriendelijke Abbey Hoes toont vieze vinger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes is over het algemeen een hele vriendelijke dame. Maar in het midden van de Franse rust, maakt ze toch wel een heel erg naar gebaar. 

Abbey Hoes boekt aardig veel succes de afgelopen tijd. Niet alleen speelt ze de hoofdrol in Costa! de film, maar ze heeft ook een grote rol in de Netflix serie  Lines. Beide rollen worden door het publiek momenteel erg goed ontvangen. Abbey wint dus flink aan populariteit. Dat maakt het alleen maar gekker dat ze haar publiek op deze manier de rug toe keert. Niet alleen dat, maar Abbey gooit ook nog even een heel erg vies gebaar omhoog. Waar hebben haar volgers dit aan verdiend?

Lees ook: Video: Actrice Abbey Hoes pleegt vies telefoontje
Abbey Hoes geniet van rust op Franse vakantie

In tegenstelling tot de meeste van haar personages, en wat mensen over het algemeen denken van Abbey, vindt de prachtige actrice het heel fijn om de rust te pakken. Een lange vakantie op het Franse platteland is precies wat Abbey leuk vindt om te doen. Dat is wel even een ander beeld dan de feestende Abbey in Costa! bijvoorbeeld. Abbey deelt wel zo veel mogelijk van haar leuke reis met haar volgers. Alleen vindt ze het niet fijn om altijd gestoord te worden. Abbey houdt haar privéleven graag nog een beetje privé. Daarom steekt ze ook haar vinger op, wanneer er even stiekem een foto van haar gemaakt wordt. Daar is Abbey niet van gediend. Toch plaatst ze hem even later op haar eigen Instagram. Ze zal de foto toch nog wel grappig hebben gevonden.
Abbey is beetje verlegen op zwoele foto

Ze is dus een beetje een tegenstelling tot haar personages, maar één ding hebben Abbey en haar karakters vaak wel gemeen. Het zijn altijd een klein beetje de verlegen types, zeker in het begin. Abbey laat haar verlegen kant goed zien in deze foto in het raamkozijn, waar ze een plukje haar nog achter haar oor verbergt. Abbey ziet er op die manier wel heel erg lief en charmant uit. Abbey kan zich dus voordoen als enorm feestbeest, maar heeft ook een verlegen en rustige kant. De verleidelijke actrice is dus erg veelzijdig.

Abbey viert succes met een flesje wijn

Lines en Costa! zijn dus haar nieuwste successen. En aangezien die zo goed worden ontvangen is het dus tijd voor een welverdiend flesje wijn. Abbey trakteert zichzelf daar dan ook op. Maar dat doet ze op een bijzondere plek. In het midden van de Franse natuur, tussen de rotsen, met een fles gekoeld in de rivier, doet Abbey een klein drankje. Er zijn maar weinig betere manieren om van je vakantie te genieten. Abbey is een ware levensgenieter en weet precies hoe ze de mooie momenten moet vieren. Het zal nog wel even duren voordat Abbey weer terug in het land is, ze heeft namelijk aan haar foto’s en video’s te zien veel te veel plezier op haar vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.