Foto: Ondeugende Lies Zhara stopt haar neus in harige achterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara weet goed hoe ze haar fans kan laten schrikken met deze harige verassing!

Bekende influencer Lies Zhara laat haar fans goed schrikken met de foto waarbij ze haar neus in iets heel harigs stopt!

Lies Zhara stopt harige verrassing in haar neus

Influencer Lies Zhara verraste haar fans recent met een onverwachte foto! Op deze foto deelt ze namelijk een apart moment waarop ze haar nieuwsgierige hondje stevig vasthoudt, dat ondeugend zijn weg lijkt te vinden naar haar neus! Met een speelse blik kijkt Lies Zhara dan ook naar de camera toe! Fans zijn wel even geschrokken van wat het nou is maar gelukkig blijkt het gewoon haar schattige hondje maar te zijn. Ze deelt namelijk kort daarna nog een foto van de puppy. Het zorgt voor een grappig moment en ze maakt fans erg blij met de foto’s die ze op haar Instagram zet!

Lies Zhara

Lies Zhara deelt foto onder de douche

Lies Zhara, een Nederlandse influencer, is veel geliefd om haar prachtige foto’s en video’s. Haar Instagram en TikTok zijn erg populair met wel volgers on Instagram en op TikTok. Fans heeft ze zeker genoeg! En we kunnen wel goed begrijpen waarom. Lies heeft namelijk laatst een foto gemaakt waarbij we haar helemaal nat kunnen zien onder de douche! Dat zijn beelden die niet iedereen zou durven of willen delen! Maar Lies schrikt niet af en laat alle fans goed genieten!

Ze zegt bij de foto: ”De haren weer even in het zeep.” Ze laat zo merken dat de interessante foto voor haar helemaal niet zo ongewoon is! Ook al kunnen fans daar natuurlijk wel een heel ander antwoord op geven. Lies is in ieder geval erg zelfverzekerd en deelt graag vele verschillende privé kiekjes van haar leven. En daar smullen fans altijd helemaal van. Vooral door deze douche foto blijven haar volgers allemaal wel eventjes zoet!

Lies Zhara in de douche

Influencer Lies Zhara is dol op zonnige vakanties

Lies Zhara heeft veel passie voor reizen, vooral naar zonnige bestemmingen zoals Curaçao, waar ze dan ook vaak te vinden is! Op Curaçao straalt Lies Zhara met haar betoverende lach en ontspannen houding. Haar glimlach verlicht elke ruimte terwijl ze geniet van de zon. Ze straalt een grote rust uit, wat haar vakantie-ervaringen op dit mooie eiland nog beter maakt! Ze houdt ervan om dan te zonnen, zwemmen, duiken, surfen en gewoon om natuurlijk te relaxen op het strand.

Gelukkig geniet Lies er ook nog eens van om foto’s te maken van alle avonturen wanneer ze op vakantie is! Zo zien we Lies vaak in korte broekjes, strakke topjes en andere pakjes en jurkjes waarbij haar vormen heerlijk in beeld komen. Daar smelten alle fans dan ook meteen voor! Haar figuur is dan namelijk het hoogtepunt om naar te kijken. Fans zijn gelukkig ook gek op de prachtige glimlach van Lies en kijken niet alleen maar naar haar figuur, al zou dat natuurlijk ook niet gek zijn!

Meer zien van Lies Zhara? Kijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de blondine? Dan moet je eventjes naar haar Instagram gaan. Daar heeft Lies Zhara namelijk nog veel meer leuke foto’s en video’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...