Foto: Ondeugende Heleen van Royen schiet Vandaag Inside te hulp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen weet maar al te goed dat bekende collega’s bijstaan in moeilijke tijden erbij hoort als BN’er. Dit keer gaat ze zich branden aan het kaarsverhaal van Johan Derksen. Johan wordt van alle hoeken nog steeds bekritiseerd, maar Heleen stapt naar voren.

Schrijfster Heleen van Royen vertelde een tijdje terug toen ze aan tafel zat bij het SBS6 programma HLF8 een eigen ‘kaarsverhaal’ uit haar verleden. Dit deed ze om aan te tonen dat eigenlijk iedereen wel een beschamend verhaal heeft uit hun ‘ondeugende’ tijd waarin ze misschien iets te ver gingen. De Heleen van toen ging al door het vuur voor Johan en VI. Heleen lijkt zich de rol van beschermvrouwe van VI aangemeten te hebben. 

Heleen was vroeger lekker fout

Niet alleen Johan Derksen is in het verleden wel eens de fout in gegaan. Ook Heleen verklaarde dus onlangs op SBS6 dat ze bijzondere manieren erop na hield om samen de nacht door te komen. Dat deed ze wel nadat Johan zijn verleden had opgebiecht natuurlijk. Bij HLF8 ging de columniste, die niet op haar mondje is gevallen, flink te keer tegen een kritische Susan Smit. 

Van Royen tegenover Smit

Die laatste had geen goed woord over voor Johan. Dit terwijl Heleen wel fan is van lekker fout gedrag ’s nachts bij kaarslicht. Wat had Heleen dan precies gedaan allemaal? Ook dat strafrechtelijke feit was niet gering. De schrijfster herinnerde zich opeens in de talkshow HLF8 een van haar eigen jeugdzondes. Met haar zus een buurjongen helemaal dronken krijgen met Cointreau is niet niks. Toch kan men dit foute verhaal beter verteren dan dat van Johan. Suzan kon er niet om lachen. Daardoor stond ze opeens lijnrecht tegenover de eerlijke schrijfster. Met alle gevolgen van dien. Een verhitte discussie volgde die eigenlijk pas uitgedoofd was toen HLF8 afliep.

Heleen staat kaarsrecht klaar

Iedereen gaat dus wel eens de fout in met uitgedoofde kaarsen, lekkere drankjes en vrouwen. Althans, zo lijkt Heleen’s gedachtegang te lopen. Als iemand daar iets van weet is het de schrijfster wel. Genoeg spannende columns en boeken die zij geschreven heeft bewijzen dat ze over nachtelijke avonturen veel verstand heeft. De een gebruik kaarsen, de ander pakt weer de lekkerste drankjes en een derde houdt weer van slagroom in de nacht. Heleen weet dat iedereen uniek is, zo ook ’s nachts.  Mensen moeten om die reden ook niet zo snel  oordelen. Daarom is de verdediging van VI, een programma waarin vrijuit praten over van alles mogelijk is, de ideale taak voor deze columniste. In de toekomst is ze vast en zeker nog veel vaker nodig. Het programma is gelukkig weer terug op de buis te vinden en de foute opmerkingen volgen vast en zeker snel genoeg!

Rol voor Heleen in doorstart VI?

Heleen is vaak genoeg te vinden bij VI, waar ze gezellig meepraat met het trio en met de mannelijke satire net zo hard mee lacht. Bij de reboot van het geplaagde programma zien we haar waarschijnlijk dan ook weer veel vaker terug. Vooral nu de drie heren weten dat ze altijd een trouwe vriendin hebben, die ook nog is van kaarsverhalen verstand heeft, lijkt een stoel voor haar altijd beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!