Foto: Olcay Gulsen zit gevangen in beklemmende broek met hakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen is in totale paniek want het lijkt erop dat ze vast zit met haar onderlichaam in een heel strak pakje. De brunette zit letterlijk van top tot teen vastgeklemd!

Olcay Gulsen in gevaarlijk strakke broek

Het ziet er naar uit dat Olcay Gulsen spannende activiteiten op de planning heeft staan. De brunette heeft namelijk een wel heel spannend pakje gekocht. In het eerste opzicht lijkt het op en zwart shirtje met een strakke zwarte broek en zwarte hakjes. Nu is het hele ding dat de hakjes aan de broek vast zitten. Hierdoor lijkt het alsof Olcay een soort catsuit aan heeft waar ze niet meer zomaar uitkomt. Bij de foto schrijft Olcay dat het gaat om een zogeheten pantaboots die ze aan heeft getrokken. Waarom Olcay dit gekke pakje precies wou hebben is nog onduidelijk. Ze hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat haar hakken uitvallen want ze zit stevig vast. Het pakje is ook nog eens zwart glimmend waardoor het nóg opzichter wordt dan het al was.

Olcay Gulsen is gevaarlijk strakke broek

Hoe kreeg Olcay deze outfit aan?

Voor het geval dat Olcay haar Instagram volgers het pakje nog niet goed hebben kunnen zien maakt Olcay een ingezoomde foto. Hierop zien we nog beter hoe ongelofelijk strak de broek zit. Menig mens vraagt zich waarschijnlijk ook af hoe Olcay deze outfit in godsnaam aan heeft gekregen. Stap je eerst in de hakjes en rol je dan de broek naar boven? Olcay zegt dat bijna haar nek heeft gebroken om het pakje aan te krijgen. Waarschijnlijk heeft Olcay alles over voor een bijzondere outfit.

Olcay Gulsen bijzonder pakje

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen staat voor paal met hysterische zonnebril

Olcay Gulsen geveild door de griep

Het zit niet allemaal mee voor Olcay Gulsen. Zo geeft de modeontwerpster aan dat ze de griep flink te pakken heeft. Zo heeft Olcay het hele weekend onder de dekens gelegen. Hopelijk heeft vriend Ruud de Wild een beetje voor zijn zieke vriendin gezorgd. Als grapje plaatste Olcay een foto van zichzelf waarbij ze uitgebreid poserend in een witte badpak in de zon ligt. Daarnaast een foto van Olcay in haar badjas op bed, bij de foto staat ‘Dream vs Reality’. Nu lijkt het iets beter te gaan met Olcay want ze deelt onderstaande video. Al ziet Olcay er wel een beetje eng uit met het gladde masker op haar hoofd. Het masker zou moeten helpen tegen Olcay haar droge huid. Olcay vindt zelf dat ze als een kraai klinkt terwijl ze aan het praten is maar ze vertelt wel dat ze weer wat is opgeknapt.

hysterisch rent Olcay Gulsen uit huis

Onderstaande video is misschien wel de reden dat Olcay Gulsen ziek is geworden. Zo zien we de brunette in een wel erg blote outfit over straat rennen. Daarbij heeft Olcay een fles alcohol vast en neemt gulzig een slok terwijl ze probeert te rennen op torenhoge hakken. Als je zo naar buitengaat is er natuurlijk een grote kans dat je verkouden wordt. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel hysterisch uit. Wat precies de intentie is van deze video is onduidelijk. Waarschijnlijk probeert Olcay grappig te doen of ze heeft even wat aandacht nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!