Foto: Olcay Gulsen moet zichzelf bedekken vanwege doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen, de mode koningin van Nederland, maakt ook wel eens een verkeerde inschatting op kledinggebied.

Een foto is verschenen van Olcay Gulsen in een jurkje dat zó doorschijnend was, dat ze een tasje nodig had voor sommige lichaamsdelen. Dan moest ze hem ook nog eens heel strategisch houden, uit angst dat er verkeerde dingen te zien waren.

Zwarte gehaakte jurk maakt Olcay Gulsen erg verleidelijk

Olcay mag dan misschien bruin geworden zijn op haar vakantie, het verschil met haar zwarte jurk is nog steeds duidelijk zichtbaar. De dame is te zien op een foto op vakantie. Natuurlijk ben je dan niet altijd tip top gekleed, maar van een modeontwerpster verwachten we toch altijd iets meer. Ze is al jaren een BN’er, je zou dus zeggen dat ze ondertussen altijd voorbereid is op camera’s. Toch had ze voor deze foto een tasje nodig om belangrijke delen af te schermen van de kijkers. Omdat alles veilig was, plaatste ze het beeld op haar Instagram story.

Olcay Gulsen heeft heerlijke vakantie

Het hield voor de volgers van Olcay niet op bij dat ene plaatje. De dame die onder meer bekend is van RTL Boulevard, plaatste meer vakantiefoto’s. Sowieso vindt ze het leuk om veel te delen. Ook over haar relatie met radio DJ Ruud de Wild deelt ze veel. Dat kwam voornamelijk naar voren toen Ruud erg ziek was. Toch houdt haar liefde voor kleding de boventoon en is overal mode te zien. Op haar Instagram Story verscheen ook een filmpje van de presentatrice waar ze als een oudgriekse Godin op een bankje ligt. Ze was waarschijnlijk bezig om een reclame achtige foto te maken ondertussen. Terwijl we camera draait zien we huisjes met antenne schotels verschijnen. Niet het meest luxueuze plaatje.

Olcay Gulsen leidt af met heerlijk

Natuurlijk is het voor jezelf leuk om vakantie kiekjes te delen en anderen jaloers te maken. Voor de meeste volgers zijn andere beelden toch leuker. Zoals de foto’s waar het afleidt van de kleding die ze haar volgers probeert aan te smeren. Het is veel leuker om te zien dat de dame zich goed verzorgd. Want eerlijk is eerlijk, voor een 42-jarige ziet Olcay er erg goed uit. Hoeveel daarvan natuurlijk is, maakt dan niet zo veel meer uit. Haar is strak en ze gebruikt haar modekennis goed om hier de nadruk op te leggen. De vlammetjes in de reacties lijken wel een bosbrand zo veel als het er zijn.

Heel veel reclame, maar was Olcay Gulsen niet failliet?

Naast mode is Gulsen ook gaan ondernemen in beauty producten, voornamelijk huidverzorging. Hiervoor maakt ze op haar Instagram veel reclame. Het lijkt allemaal erg goed te gaan met de dame. De eerste zoekresultaten op haar naam geven het woord ‘ondernemer’. We vergeten bijna dat ze in 2020 nog door een curator aansprakelijk werd gesteld voor het faillissement van het modemerk Supertrash. Ze werd toen beschuldigd van frauduleus handelen, maar er is nooit een rechtszaak gekomen. Niet omdat daar geen basis voor was, maar omdat Olcay dit afkocht. Hoewel het dus een gesloten zaak is, zijn er alsnog vragen wat er met miljoenen gebeurd is binnen Supertrash.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!