Foto: Olcay Gulsen laat tijdens omkleden iets meer zien dan de bedoeling was

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen heeft altijd wel een camera in de buurt om zichzelf even verleidelijk vast te leggen. Maar deze keer laat ze iets meer zien dan de bedoeling is. 

De verleidelijke foto van Olcay Gulsen gaat te ver

Met haar verleidelijke foto’s probeert Olcay Gulsen altijd eventje te laten zien hoe knap ze is. Maar een foto kan dat helemaal niet tot in de perfectie vastleggen. Olcay probeert het toch keer op keer en weet daarmee altijd de meest prachtige plaatjes te schieten. Op deze nieuwste plaat weet Olcay net iets meer van zichzelf prijs te geven dan in eerste instantie de bedoeling was. Maar het ziet er natuurlijk wel gewoon geweldig uit.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen krijgt flinke kritiek op haar fabelachtige lijf in

Olcay Gulsen is aankoop spannende jurk compleet vergeten

Als je de jurk van Olcay Gulsen zo ziet dan kan je niet voorstellen dat iemand ooit zo’n spannend jurkje zou vergeten. Toch overkwam het de prachtige dame. Ze was eventjes helemaal vergeten dat ze dit prachtige kledingstuk had gekocht. Oeps! Na ja, het staat haar gelukkig wel heel erg goed. En dat betekent dat haar volgers mogen genieten van deze knappe verschijning. Alleen is het jurkje dus zo spannend dat het wel heel veel prijs geeft van het van de aantrekkelijke dame. Je ziet het ook wel aan de kleding die ze onder haar jurk aan heeft. Die komt al helemaal tevoorschijn en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling.
Olcay Gulsen zit helemaal gevangen

De verleidelijke Olcay Gulsen zit in een van haar nieuwste foto’s helemaal gevangen. Het lijkt erop alsof de brunette geen kant op kan. Maar gelukkig ziet het bijzondere kledingstuk er dan wel weer heel erg goed uit. Met haar bijzondere jurkje weet Olcay haar volgers echt maximaal te verleiden. Je kan namelijk haar hele op deze spannende foto zien. En dat is natuurlijk wel heel erg leuk om mee te mogen maken. Olcay schaamt zich absoluut niet voor haar en vindt het dan ook geen enkel probleem om foto’s te maken waar ze op een zeer verleidelijke manier poseert. Ze weet ook dat die foto’s het altijd ontzettend goed doen op haar social media.

Olcay Gulsen zet zichzelf in als model

Met haar eigen producten en kledinglijn is het voor Olcay natuurlijk het meest makkelijk om zelf dan maar op de foto te gaan om die dingen te promoten. Met haar aantrekkelijke weet Olcay namelijk wel heel erg goed haar spulletjes aan te prijzen. Natuurlijk gaat ze niet altijd zelf op de foto en maakt ook Olcay van tijd tot tijd gebruik van modellen, maar wanneer ze tijd heeft probeert de knappe dame toch ook zelf nog even op de foto te gaan. Het resultaat is het altijd wel waard. Olcay weet namelijk altijd bijzonder goed zichzelf op de foto te zetten. En daardoor mogen haar volgers nog vaker van haar genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!