Foto: Olcay Gulsen krijgt flinke kritiek op haar fabelachtige lijf in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen krijgt bakken met kritiek over zich heen. De brunette ligt onder vuur na het plaatsten van foto’s van haar prachtige lijf in badkleding.

Het is wel duidelijk dat veel mensen enorm jaloers zijn op de levensstijl van sommige Bekende Nederlanders of bekende artiesten in het algemeen. Daarom misgunnen mensen, en ook Olcay Gulsen heeft last van dit probleem. Zo was de brunette samen met haar zus Dolshe Gulcen en vriendin Yesim Candan lekker op vakantie. De gelegenheid was zelfs extra speciaal, want het was de verjaardag van Yesim. Hiervoor zijn de drie vriendinnen naar Spanje afgereisd om daar lekker te genieten van het weer en het eten en drinken. Maar dat had een nare nasmaak.

Olcay Gulsen krijgt veel haat na badkleding foto’s

Natuurlijk gaat Olcay Gulsen wel naar een plek met een beetje luxe en waar ze goed kan rond paraderen. Zo zijn de drie in Marbella neergestreken voor de verjaardag vakantie. Het is wel te zien dat Olcay door en door aan het genieten is en daarom plaatst ze een aantal leuke foto’s. Helaas krijgt Olcay daar ontzettend veel haat reacties op. Onderstaande foto’s en video’s zijn geplaatst door Olcay en zorgen voor de grote ophef. Waarschijnlijk gaat het voornamelijk over de video die Olcay heeft gemaakt in de spiegel van haar eigen lijf in enkel badkleding. Het is wel te zien dat Olcay keihard heeft gewerkt om zo’n strak lijf te krijgen terwijl ze drieënveertig jaar oud is. Toch reageren heel veel mensen dingen als: ”niet magerder worden hoor” en ”Ze lijkt wel ziek zo niet mooi.”. Ook plaatst iemand deze gemene opmerking; ”Ja ja we weten nu wel hoe je eruit ziet… al die aandacht voor jezelf..”. Arme Olcay Gulsen wordt dus flink beledigt om haar uiterlijk. Waarschijnlijk wou de brunette gewoon wat leuke vakantie beelden delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen deelt dansende video in strandoutfit

Natuurlijk heeft Olcay Gulsen enkel haar allermooiste outfits meegenomen op haar vakantie. Nu Olcay haar zusje Dolshe ook mee is, is het misschien wel een kleine strijd om de beste outfits en wie wat aan mag. Voor overdag heeft Olcay op onderstaande video gekozen voor een zwart gebreide jurk waaronder je Olcay haar badkleding goed kan zien. De brunette doet een vrolijk dansje terwijl ze poseert voor de zee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen laat zich vertroetelen zonder kleding

Olcay Gulsen deelt sentimentele video met haar moeder

Het is na het zien van onderstaande video wel duidelijk dat Olcay Gulsen ontzettend veel om haar moeder geeft. Ter ere van Moederdag heeft Olcay haar moeder uitgenodigd en de twee worden gefilmd terwijl ze elkaar intieme vragen stellen. Zo vertelt Olcay haar moeder dat ze de mooiste eigenschappen van haar dochter vindt dat ze altijd eerlijk is, en veel geeft. Het is een super lieve video van moeder en dochter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...