Foto: Olcay Gulsen krijgt flinke kritiek op haar fabelachtige lijf in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen krijgt bakken met kritiek over zich heen. De brunette ligt onder vuur na het plaatsten van foto’s van haar prachtige lijf in .

Het is wel duidelijk dat veel mensen enorm jaloers zijn op de levensstijl van sommige Bekende Nederlanders of bekende artiesten in het algemeen. Daarom misgunnen mensen, en ook Olcay Gulsen heeft last van dit probleem. Zo was de brunette samen met haar zus Dolshe Gulcen en vriendin Yesim Candan lekker op vakantie. De gelegenheid was zelfs extra speciaal, want het was de verjaardag van Yesim. Hiervoor zijn de drie vriendinnen naar Spanje afgereisd om daar lekker te genieten van het weer en het eten en drinken. Maar dat had een nare nasmaak.

Olcay Gulsen krijgt veel haat na foto’s

Natuurlijk gaat Olcay Gulsen wel naar een plek met een beetje luxe en waar ze goed kan rond paraderen. Zo zijn de drie in Marbella neergestreken voor de verjaardag vakantie. Het is wel te zien dat Olcay door en door aan het genieten is en daarom plaatst ze een aantal leuke foto’s. Helaas krijgt Olcay daar ontzettend veel haat reacties op. Onderstaande foto’s en video’s zijn geplaatst door Olcay en zorgen voor de grote ophef. Waarschijnlijk gaat het voornamelijk over de video die Olcay heeft gemaakt in de spiegel van haar eigen lijf in enkel . Het is wel te zien dat Olcay keihard heeft gewerkt om zo’n strak lijf te krijgen terwijl ze drieënveertig jaar oud is. Toch reageren heel veel mensen dingen als: ”niet magerder worden hoor” en ”Ze lijkt wel ziek zo niet mooi.”. Ook plaatst iemand deze gemene opmerking; ”Ja ja we weten nu wel hoe je eruit ziet… al die aandacht voor jezelf..”. Arme Olcay Gulsen wordt dus flink beledigt om haar uiterlijk. Waarschijnlijk wou de brunette gewoon wat leuke vakantie beelden delen.

Olcay Gulsen deelt dansende video in strandoutfit

Natuurlijk heeft Olcay Gulsen enkel haar allermooiste outfits meegenomen op haar vakantie. Nu Olcay haar zusje Dolshe ook mee is, is het misschien wel een kleine strijd om de beste outfits en wie wat aan mag. Voor overdag heeft Olcay op onderstaande video gekozen voor een zwart gebreide jurk waaronder je Olcay haar goed kan zien. De brunette doet een vrolijk dansje terwijl ze poseert voor de zee.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen laat zich vertroetelen zonder kleding

Olcay Gulsen deelt sentimentele video met haar moeder

Het is na het zien van onderstaande video wel duidelijk dat Olcay Gulsen ontzettend veel om haar moeder geeft. Ter ere van Moederdag heeft Olcay haar moeder uitgenodigd en de twee worden gefilmd terwijl ze elkaar vragen stellen. Zo vertelt Olcay haar moeder dat ze de mooiste eigenschappen van haar dochter vindt dat ze altijd eerlijk is, en veel geeft. Het is een super lieve video van moeder en dochter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...