Foto: Olcay Gulsen laat zich vertroetelen zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen heeft een vrij stressvol leventje. En daar moet ze af en toe een beetje een pauze van nemen. Zoals op deze video.

Heerlijke ontspannen massage voor Olcay Gulsen

Olcay Gulsen was even toe aan een heerlijk ontspannen dagje. Dat is ook wel logisch, want met haar drukke schema moet je af en toe wel wat ruimte inbouwen voor een beetje rust. Dan ben je namelijk helemaal klaar voor de uitdagingen die nog komen gaan. Olcay neemt haar volgers mee tijdens haar ontspannen middagje. Ze moet wel uitkijken met wat ze laat zien, want op de massagetafel wordt ze slechts afgedekt door een handdoek. En aangezien ze ook weer niet te veel aan haar volgers kan laten zien, moet ze dus goed stil blijven liggen om te zorgen dat het handdoekje niet beweegt en per ongeluk aan de bovenkant iets te veel prijs geeft.

Lees ook: Video: Olcay Gulsen showt doorzichtige jurkjes aan vriend

Olcay Gulsen is heerlijk aan het genieten

Normaal gesproken kan je Olcay bewonderen in de meest uitdagende outfits. Maar daar neemt Olcay even een pauze van voor een dag. Zo kan ze weer een beetje tot rust komen. En dat heeft ze wel nodig. Maar geen zorgen, zodra haar heerlijk verwendag er weer op zit, hijst Olcay zich weer in een of ander verleidelijk pakje om haar volgers op haar beurt te kunnen verwennen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay blijft nog even in het water liggen

Dat Olcay een voorliefde heeft voor spa’s en welness centers dat is wel bekend, dus toen ze een van haar shoots mocht uitvoeren, liggend in een zwembad, hoefde Olcay daar natuurlijk niet heel lang over na te denken. Dan wordt je namelijk betaald om te ontspannen. En dat zag de knappe dame natuurlijk wel zitten. Je ziet ook niet te veel van het verleidelijke lichaam van Olcay Gulsen, maar haar intieme blik is genoeg om je helemaal op hol te laten slaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Na lange dag rust Olcay lekker uit op bed

En na al die ontspannen momentjes moet Olcay aan het einde van haar lange dag natuurlijk wel goed kunnen slapen. Ze heeft nieuwe matrassen die hemels liggen. En dat moet ze natuurlijk even laten zien met een leuke foto. De brunette draagt echter alleen maar een badjas, dus ze moet uitkijken dat die niet plotseling open gaat. Dat zou namelijk nog wel een dingetje zijn. Olcay is helemaal van het ontspannen en relaxen. Of dat nou tijdens een massage, in een zwembad of in haar eigen heerlijke bed is, dat maakt allemaal niet uit. De knappe brunette neemt het er in ieder geval wel van en geniet van elk moment. En dat is natuurlijk absoluut de bedoeling. Olcay is echt helemaal weg van haarzelf verwennen, dus je het blijft in de toekomst niet bij deze foto’s. Olcay deelt namelijk haar ontspan-momentjes graag met haar volgers, zodat zij een beetje inzicht krijgen in het leven van het knappe model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...