Foto: Olcay Gulsen draagt gevaarlijk kort rokje aan het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen draagt een erg gewaagde outfit naar het strand toe. Hier poseert de brunette ook nog eens uitgebreid voor spannende foto’s.

Olcay Gulsen draagt erg verleidelijke outfit aan het strand

Eén van Olcay Gulsen haar laatste projecten als eigen ondernemer is haar schoenenlijn genaamd OlcayDolshe. Deze schoenenlijn is tot stand gekomen doordat Olcay samen met haar zus Dolshe achter de ontwerptafel is gekropen om een schoenenlijn neer te zetten. Het resultaat mag er zeker wezen en de zussen hebben het er goed vanaf gebracht met hun eerste collectie. Het is dan ook geen wonder dat na dit succes Olcay en Dolshe vrolijk verder gaan met het ontwikkelen van een tweede collectie. Olcay zegt dat de productie plaatsvindt in kleine Turkse ateliers en de collectie komt ook in kleine aantallen. Ter ere hiervan plaatst Olcay onderstaande fotoshoot met een winactie waarbij een grote buit te winnen valt. Zo kan de gehele collectie OlcayDolshe gewonnen worden in een maat naar keuze. Na het zien van de foto’s van Olcay wil iedereen dat natuurlijk, want de brunette ziet er geweldig uit in haar mini outfit op het strand. Er valt niks te missen van haar tengere lichaam en lange benen door deze gewaagde outfit keuze. Al draait het eigenlijk om de zwarte laarsjes die Olcay Gulsen draagt.

Olcay Gulsen beweegt zich dierlijk wild voor de camera

Nu Olcay Gulsen weer zo hard aan het werken is voor haar eigen imperium staat ze weer erg veel voor de camera. Dit is uiteraard niks nieuws voor de mega ervaren Olcay Gulsen. Zo heeft de brunette talloze shoots gedaan en weet ze precies welke hoeken de beste zijn voor haar. Al blijk Olcay Gulsen helemaal niet altijd zo serieus te zijn als ze soms doet lijken. Zo plaatst de brunette onderstaande video, waarop is te zien dat ze gehurkt voor de camera zit. In eerste instantie is Olcay verleidelijke blikken naar de camera aan het geven, maar dan verandert de sfeer. Olcay kruipt vanuit deze moeilijke positie op hakken als een soort dier heen en weer. Zelf kan Olcay er ook erg om lachen.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen verliest bijna haar loszittende jurkje op balkon 

Olcay Gulsen deelt beschamende catwalk momenten

Eigenlijk is Olcay Gulsen voornamelijk bekend geworden door haar eigen kledingmerk Super Trash. Dit merk bracht onder de naam van Olcay Gulsen allerlei producten uit, naast de kleding, zoals school accessoires en handtassen. Nu liep dit niet helemaal goed af, want Super Trash ging failliet. Gelukkig heeft Olcay Gulsen zichzelf weer helemaal omhoog gewerkt, maar nu blikt ze terug op deze rumoerige tijden. Zo plaatst Olcay onderstaande video waarin ze haar momenten op de catwalk laat zien. De tweede foto is gemaakt toen Olcay op de catwalk viel voor tweeduizend mensen. Olcay noemt het zelf één van de meest beschamende momenten uit haar leven.

Olcay Gulsen laat zien wat ze in huis heeft tijdens shoot

De knappe Olcay Gulsen weet precies hoe ze er een feestje van moet maken tijdens een shoot. Zo is op onderstaande video te zien dat Olcay er veel plezier aanheeft om voor de camera te poseren. Zenuwen lijken absoluut niet aanwezig bij de getrainde brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.