Foto: Olcay Gulsen verliest bijna haar loszittende jurkje op balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen heeft een nieuw plaatje online gezet en die is wel hee erg spannend, want ze verliest bijna haar loszittende jurkje. 

Knappe Olcay Gulsen verliest bijna loszittend jurkje

De aantrekkelijke Olcay Gulsen verliest bijna haar loszittende jurkje tijdens het maken van een spannende foto voor op Instagram. De knappe brunette heeft een heerlijk plaatje gemaakt voor haar volgers en op dat kiekje draagt ze alleen een wel erg loszittend jurkje. Het is natuurlijk een prachtige outfit waar het van Olcay geweldig in uit komt, maar de kleding heeft ook iets bijzonders. Want het lijkt wel alsof het ieder moment met een zuchtje wind weggeblazen kan worden. En dat is natuurlijk wel een probleem als dat echt zou gebeuren. Olcay zelf maakt zich er aan de foto te zien niet zo druk om.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen heeft enorm gat in de achterkant van haar jurk
De flinke troeven van Olcay Gulsen

Als er iets opvalt aan het spannende jurkje dan zijn het wel de verleidelijke troeven van Olcay Gulsen die op deze manier bijna uit haar jurkje hangen. Het zwarte stofje is zeker bedoeld om te verleiden en dat gaat Olcay Gulsen echt wel prima af. Door verschillende poses aan te nemen weet de aantrekkelijke brunette met haar jurkje alle mannen van Nederland eens flink te betoveren. Je kan ook niet naar de foto’s van Olcay kijken zonder dat je mond openvalt van verbazing. De aantrekkelijke brunette weet ook wel hoe ze zich het beste kan presenteren aan haar volgers en doet dan ook haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze een foto maakt waar iedereen van kan smullen.

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen laat haar geweldige lijf zien in dun badpakje
Ook in meer kleding ziet Olcay er heerlijk uit

Natuurlijk is het fijn om Olcay Gulsen in zo’n verleidelijk jurkje te zien, maar ook in meer kleding ziet de knappe brunette er geweldig uit. De knappe dame weet haar volgers met haar foto’s in ieder geval erg tevreden te stemmen. En daar heeft Olcay niet eens een heel erg spannend pakje voor nodig. Haar natuurlijke charmes blijken dan meer dan genoeg om ervoor te zorgen dat iedereen een foto leuk gat vinden. Van nature is de stijl van Olcay Gulsen ook stoerder en dat laat ze met de foto hierboven maar weer even goed zien. De aantrekkelijke brunette weet altijd een goede indruk te maken.

De heerlijke kiekjes van Olcay Gulsen

Met haar foto’s probeert de verleidelijke dame ervoor te zorgen dat haar publiek ook nog wat te genieten heeft. En dat lijkt heel erg goed te lukken, aangezien alle fans van Olcay zich prima vermaken. De prachtige brunette weet altijd de meest mooie pakjes aan te trekken die er op de foto meer dan goed uitzien. De knappe brunette weet telkens met haar foto’s te verbazen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Youtuber Kalvijn kijkt toe terwijl schaarsgeklede Nina Warink alles onder spettert (foto!)

De mooie influencer Nina Warink laat weer een kant van zichzelf zien die je niet vaak ziet. Ze spettert alles helemaal onder. 

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.