Foto: NOS-verslaggeefster Marleen de Rooy verwent kijker tijdens Rondje Binnenhof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marleen de Rooy steelt de show volledig tijdens Rondje Binnenhof. Niemand heeft meer oog voor haar collega presentatoren want iedereen wil kijken naar de knappe Marleen.

Marleen de Rooy steelt de show met prachtige foto

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Rondje Binnenhof. In het programma gaat Marleen samen met Xander van der Wulp en Herman van der Zandt van alles vertellen over de politieke feiten van het moment. De drie presentatoren nemen hun kijkers dus letterlijk mee door het Binnenhof terwijl ze van alles uitleggen. Het programma werd ook al gemaakt naar aanloop van de verkiezingen. Het programma is vanuit NOS te zien op hun YouTube kanaal. Nu doet het programma het erg goed, en daar is een logische verklaring voor; Marleen de Rooy. Heel Nederland kijkt stiekem speciaal voor de brunette naar het programma. De andere twee presentatoren doen het hartstikke goed, maar het is moeilijk om niet veel meer oog voor Marleen te hebben tijdens het programma.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marleen De Rooy (@marleen.de.rooy)

Marleen de Rooy zit weer tussen haar mannen in

Ondertussen kent iedereen het presentatie trio bestaande uit de twee mannen en Marleen van Rooy wel. Toch kunnen de drie niet alleen goed met elkaar overweg op de werkvloer maar ook in hun privéleven. Althans dat lijkt zo door de hoeveelheid foto’s ze alle drie posten met elkaar. De drie zijn op onderstaande foto lekker een glaasje wijn aan het drinken en aan het bijtkletsen. De foto is gemaakt ter ere van het feit dat de drie presentatoren weer samen gingen komen voor Rondje Binnenhof. De foto was dus nog gemaakt voor de daadwerkelijke opnames.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marleen De Rooy (@marleen.de.rooy)

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van NOS verslaggeefster Marleen de Rooy

Marleen de Rooy met haar kindje

Na jarenlang keihard werken aan haar carrière kondigde Marleen de Rooy enige tijd geleden haar zwangerschapsverlof aan. De brunette heeft ondertussen een kindje van iets meer dan een jaar oud. Daarvoor beviel Marleen al van haar eerste zoontje. Marleen is trotse moeder van haar twee prachtige zoons. Samen met haar vriend en haar twee kinderen was Marleen op vakantie naar Oostenrijk. Hier genoten ze met zijn viertjes van de bergen, de zon en alle natuur van het land. Het lijkt erop dat Marleen van hun tijd in de bergen want de brunette straalt op alle foto’s. Het kan natuurlijk best lastig zijn om te ontspannen met twee jonge kinderen, dus hopelijk is het toch gelukt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marleen De Rooy (@marleen.de.rooy)

Marleen de Rooy heeft sterke mening over politiek

Het is geen verrassing dat Verslaggeefster Marleen de Rooy een grote interesse heeft in de politiek. Zo gaf Marleen een exclusief interview voor het Zwolse blad De Stentor. Zwolle is tevens de geboorteplaats van Marleen. Hierin vertelt Marleen van alles over haar carrière. Ook geeft Marleen aan niet te begrijpen dat mensen politiek saai vinden. Marleen vind het namelijk hartstikke interessant.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!