De mooiste Instagram foto’s van NOS verslaggeefster Marleen de Rooy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marleen de Rooy is een van de leukste vrouwen in Den Haag. Kijk maar naar haar Instagram pagina voor om te zien waarom. 

Ze was 30 jaar toen ze startte op de economie redactie van de NOS. Marleen de Rooy was als journalist klaar om de wereld te veroveren. Een paar jaar later heeft ze de switch gemaakt naar politiek verslaggeefster en is ze een van de vaste gezichten in Den Haag geworden. En dat kan best hectisch zijn. Maar ongeacht de druk weet Marleen er altijd op haar best uit te zien.

Lees ook: Marleen de Rooy is iedereens hoogtepunt op Binnenhof

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marleen de Rooy (@marleen.de.rooy)

Marleen en haar mannen

De wereld van het nieuws is er een die voornamelijk door mannen wordt gedomineerd. Zeker als jouw area of expertise de politiek is. Maar Marleen houdt zich uitstekend staande tussen al die mannen. Sterker nog, ze steekt met kop en staart boven al haar mannelijke collega’s en al die vervelende politici uit. Marleen heeft daarbij een erg prettige persoonlijkheid en is een genot om naar te kijken. Daarom is ze ook op de werkvloer waarschijnlijk zo geliefd. Marleen en haar mannen staan dan ook dag en nacht samen klaar om het laatste nieuws te vertellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marleen de Rooy (@marleen.de.rooy)

Marleen op reis

Marleen houdt enorm van reizen. Ze komt dan ook op de gekste plekken op aarde. Misschien is het maar eens tijd dat John de Mol haar een belletje geeft en haar een eigen reisprogramma aanbiedt. Dan kan Marleen lekker op reis en kan jij thuis nog vaker genieten van Marleen op televisie. Dat is dus goed voor iedereen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marleen de Rooy (@marleen.de.rooy)

De spontane kant van Marleen

Ondanks dat ze zich bezighoudt met het nieuws, is Marleen absoluut geen grijze mus. Ze kan best serieus zijn waar nodig, maar heeft ook een hele leuke en spontane kant die ze graag toont. Bijvoorbeeld tijdens het happen naar de eerste nieuwe haring van het jaar. Marleen glimlacht gelijk van oor tot oor. En die glimlach mag best wel eens vaker op televisie vertoond worden. Het zou dus leuk zijn als Marleen wat minder vaak op Mark Rutte wordt afgestuurd en wat vaker naar leuke plekken. Zo kan heel Nederland genieten van haar leuke uitstraling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marleen de Rooy (@marleen.de.rooy)

De professionele kant van Marleen

Marleen heeft natuurlijk ook gewoon een serieuze kant, al helemaal als ze bezig is met belangrijke onderwerpen. maar zelfs dan weet ze er op haar best uit te zien. Want of ze nu een leuk jurkje of een zakelijk pakje draagt, Marleen komt eigenlijk altijd goed voor de dag. Een dame met inhoud, die zichzelf ook nog eens op haar best weet te presenteren. Daarmee is Marleen een genot om naar te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marleen de Rooy (@marleen.de.rooy)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!