Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

 Nochtli Alvarez laat zien hoe ze aan toplichaam komt

Na jarenlang één van de bekendste fitness-influencers van Nederland te zijn, is het geen verrassing meer dat Nochtli Peralta Alvarez een erg druk trainingsschema heeft. De brunette werkte ooit bij de politie en was toen al topfit. Toch heeft Nochtli haar echte doorbraak meegemaakt nadat ze full-time als influencer aan de slag ging en meer tijd had om zich volledig om voeding en sporten te richten. De brunette laat namelijk geen kans voorbij gaan om een work-out te pakken; haar hele leven draait om fitness. Het mag dan wel heel hard werken zijn voor Nochtli, maar het resultaat is dan ook zeker aanwezig. Op onderstaande video neemt ze ons mee in een sportsessie voor haar bovenlichaam. Nochtli zegt dat ze kleine guns (armspieren) laat groeien, maar ze zijn al behoorlijk groot. De brunette draagt een prachtig babyroze sport setje en gaat helemaal los in de gym.
Nochtli Alvarez deelt foto’s van haar nieuwe lijf

Na al het harde werken en sporten van Nochtli Peralta Alvarez is het dan eindelijk tijd om iedereen te laten zien hoe goed ze er wel niet uit ziet. De brunette is afgereisd naar Parijs om een event bij te wonen. Hiervoor heeft Nochtli eens een keer geen sportkleding aan, maar een alledaags outfitje. Dat is bij Nochtli behoorlijk speciaal! De influencer draagt namelijk een bizar strak paar jeans. De jeans is zelfs zó strak, dat het bijna een tweede huid lijkt. Het is duidelijk dat Nochtli erg trots is op haar gains; haar nieuwe afgetrainde ziet er top uit, dus wil ze haar volgers graag even verblijden met een aantal kiekjes. Nochtli combineert de jeans met een wit strak topje en sneakers. Waarschijnlijk had Nochtli deze dag ontzettend veel zelfvertrouwen want ze heeft talloze foto’s van zichzelf gemaakt. Dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg!

Lees ook: Foto: Nochtli hurkt diep richting slim geplaatste camera

Nochtli Alvarez schittert in dunne jurk op rode loper

De knappe Nochtli Peralta Alvarez is niet zonder reden afgereisd naar Parijs. De brunette mocht aanwezig zijn op de rode loper en filmpremière van Dungeon& Dragons. Hierbij kon Nochtli haar geluk niet op doordat ze haar grote voorbeeld Michelle Rodriquez zag op de rode loper. Nochtli was door het dolle heen toen ze een gesprekje aan kon knopen met de Hollywoodster. Ze filmde hun korte interactie en plaatste het filmpje op Instagram. Tot grote verrassing van Nochtli reageert Michelle verbaasd over hoe gespierd de influencer wel niet is. Zo vraagt Michelle Rodriquez aan Nochtli hoeveel kg ze kan ‘bench pressen’. Waarschijnlijk kon ze Nochtli niet gelukkiger maken met deze ontmoeting en vraag, want stiekem zijn deze reacties waar Nochtli het allemaal voor doet. In de bijschrift van de video vertelt Nochtli over hoeveel tijd ze vroeger besteedde aan de meningen van anderen, terwijl ze zichzelf nu volledig omarmt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak