Foto: Nochtli hurkt diep richting slim geplaatste camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli is al een hele tijd bezig met revalideren. De knappe influencer heeft een tijd geleden een operatie achter de rug en probeert nu al tijden weer ‘in shape’ te raken. Aan dit spannende filmpje te zien wil dat best aardig lukken. 

Flinke oefening is vooral mentaal zwaar voor Nochtli

Elke keer dat Nochtli in de sportschool staat, probeert ze zichzelf weer een beetje verder uit te dagen en een stukje beter te worden. En dat gaat best wel de goede kant op. Wat haar eigenlijk nog het meeste in de weg zit, dat is haar brein. Want Nochtli haar kan meer hebben dan ze denkt, alleen twijfelt ze aan zichzelf. Dat zie je ook wel in de video hieronder, waar ze hele denkproces nog eventjes uitlegt. Maar uiteindelijk gaat ze wel diep door haar knietjes en weet ze 50 kilo omhoog te tillen. Een slim geplaatste camera legt het allemaal vast. Nochtli kan na deze prestatie echt wel trots op zichzelf zijn.

Lees ook: Foto: Fitgirl Nochtli is trots op nieuwe ronde vormen

Nochtli weet zichzelf omhoog te duwen met 50 kilo aan ballast

Vorige week kon Nochtli nog maar 40 kilo omhoog duwen, maar deze week heeft ze die grens alweer wat hoger gelegd. Elke keer dat Nochtli aan een training begint, hoopt ze weer een klein beetje verder te komen. Vooralsnog lukt dat best goed. De knappe brunette begint steeds meer in vorm te raken. Je kan het ook zien aan haar prachtige . Dat wordt steeds strakker. En dat is voor haar volgers natuurlijk ook erg fijn om te zien. Die krijgen zo best wel een leuk inkijkje in Nochtli haar leventje dankzij al die sportieve video’s. Nog even en Nochtli duwt haar gemiddelde volger de lucht in, in plaats van een staaf met gewichten, als ze in dit tempo door blijft gaan. De reis van Nochtli naar een fitter kan je volgen op haar Instagram account en die is zeker de moeite waard!
Nochtli deelt motivatie met volgers

Waar Nochtli het dan allemaal voor doet? Nou, het gaat de prachtige influencer vooral om hoe ze zich voelt. De belangrijkste reden voor Nochtli om zoveel en zo intens te sporten en met voeding bezig te zijn, is dat ze in de momenten dat ze ontspant of een dagje weg is of een avond uit, ze zich extreem op haar gemak voelt in haar eigen . De knappe influencer wil naar zichzelf in de spiegel kunnen kijken en oprecht heel erg blij zijn met wat ze ziet. En dat is een mooie motivatie om te gaan sporten. Gelukkig overdrijft Nochtli dit niet. Ze is namelijk een van de weinige fitgirls die ook laat zien dat ze vaak genoeg een cheatdag neemt of leuke dingen buiten het sporten om doet. Het is de balans die heel belangrijk is voor Nochtli. Je fijn voelen in je eigen , zodat je de dingen kan doen die je leuk vindt zonder je zorgen te hoeven maken. Een mooi stukje inspiratie van een hele mooie dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!