Foto: Noa Vahle draagt luchtige outfit tijdens zonnige vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Noa Vahle is klaar met het WK voetbal, maar niet met de temperaturen die haar dat opleverde. Dus gaat ze op een zonnige vakantie. 

Noa Vahle zoekt de zon op met warme vakantie

Presentatrice Noa Vahle mocht tijdens het WK Voetbal verslag doen van de wedstrijden en de situatie in Qatar. Inmiddels is dat WK natuurlijk alweer voorbij, maar Noa was inmiddels zo gewend aan de warme temperaturen dat ze niet meer zonder kon. In plaats van de feestdagen doorbrengen in het ijzig koude Nederland, besloot Noa om even heerlijk op vakantie te gaan op een veel warmere bestemming.

Lees ook: Foto: Noa Vahle totaal onherkenbaar na terugkomst uit Qatar

Noa Vahle is heerlijk Kaapstad aan het verkennen

Heel stoer staat Noa Vahle bovenaan de grootste berg bij Kaapstad. En dat bevalt de jonge presentatrice eigenlijk heel erg goed. Na haar avontuur in Qatar heeft Noa wel een beetje de smaak te pakken gekregen voor een beetje avontuur. En dus beklimt ze de grote berg. Bovenaan moet ze natuurlijk wel even haar overwinnaarspose laten zien. En die ziet er een partij zelfverzekerd uit. Het ziet er op de foto naar uit alsof Noa weer heerlijk tot rust aan het komen is na haar grote Qatar avontuur. En dat is mooi, want dat betekent dat Noa binnenkort weer helemaal uitgerust kan verschijnen op de Nederlandse televisie. En dat is voor een hoop mensen een heel fijn begin van 2023.
Noa Vahle viert ander bijzonder hoogtepunt

De prachtige presentatrice had nog veel meer te vieren dan haar succes tijdens het WK voetbal. De knappe blondine was namelijk ook nog eens jarig. En dat hoogtepunt veirde ze even op een hoog punt. Bovenop de tafelberg blies Noa even 23 kaarsjes uit. Ondanks haar jonge leeftijd heeft de blonde presentatrice al heel veel bereikt en boven op de berg, met het prachtige uitzicht om zich heen, blikt Noa even terug op het afgelopen jaar.
Knappe presentatruce Noa Vahle heeft Nederland in haar ban

Ze is misschien nog niet zo heel lang bezig in het vak, maar Noa Vahle heeft nu al een permanente plek ingenomen in de harten van voetballiefhebbers. En ze richt haar blik vol op de toekomst. Natuurlijk vindt Noa het geweldig om sportnieuws te blijven verslaan. Ze is zelf een enorme voetbalfan, dus dit is praktisch haar droombaan. Maar ondertussen begint Noa bij de grote zenders ook langzaam op te vallen. Het zou dus zomaar kunnen dat Noa een jaar vanaf nu een grotere rol heeft bij een telvisieprogramma. Noa is beduidend goed in haar werk, dat heeft ze in Qatar wel bewezen, en ze kan dat nu mooi als springplank gebruiken om grotere en mooiere klussen binnen te slepen. Hopelijk betekent het dat Noa binnenkort niet meer weg te denken is van de Nederlandse televisie. Dat zou 2023 voor televisiekijkend Nederland al een stuk interessanter maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!