Foto: Noa Vahle deelt heerlijke beelden van droomvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is op een droomvakantie geweest en deelt de prachtige foto’s die daar zijn genomen. De blondine heeft flink genoten van haar tripje.

Noa Vahle poseert uitgebreid tijdens vakantie

Het is voor Noa Vahle natuurlijk vanzelfsprekend geweest om jaarlijks naar de mooiste vakantiebestemmingen af te reizen. Zo vierde de blondine haar drieëntwintigste verjaardag bijvoorbeeld in Zuid-Afrika, was ze in Barcelona met haar liefde en ga zo maar door. Je zou bijna denken dat Noa Vahle alles al heeft gezien of niets meer erg bijzonder zou vinden. De jaarlijkse vakantiebestemmingen heeft Noa natuurlijk aan haar moeder te danken. Linda de Mol heeft natuurlijk genoeg geld om flink uit te pakken op vakanties. Dit keer was het wederom via Linda dat Noa Vahle naar een prachtige bestemming kon. Zo reisde Noa af naar Lapland met het team van het magazine Linda Meiden. Het lijkt erop dat Noa ontzettend veel geluk heeft gehad, want ze poseert uitgebreid met het noorderlicht. De blondine straalt van blijdschap op de foto’s met het natuurwonder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle pakt zichzelf stevig in

Naast poseren met het noorderlicht heeft Noa Vahle natuurlijk nog veel meer meegemaakt in Lapland. Zo was het in ieder geval natuurlijk erg koud, dus de blondine moest zich warm aankleden om de kou te trotseren. Gelukkig lijkt dat helemaal goed te zijn gekomen want Noa staat op elke foto met een flink pak aan kleren aan. Ook deelt Noah een stoer filmpje waarbij ze achterop een sneeuwscooter zit. Het voertuig scheurt weg en Noa heeft niet eens een helm op. Hopelijk ziet Linda de Mol dit door de vingers, of misschien was ze er zelfs wel bij. Het is nog onduidelijk waarom Noa helemaal naar Lapland is afgereisd met het magazine. Al lijkt het misschien om een shoot te gaan, want de hoofdredactrice van Linda Meiden vertelt hierover in een Instagram bericht. Ook zegt de redactrice dat het maar liefst min eenentwintig graden was tijdens de shoot.

Noa Vahle weer druk als presentatie duo

Na Noa Vahle haar geweldige trip naar Lapland was het nu weer tijd om aan het werk te gaan. Gelukkig lijkt de blondine haar werk als presentatrice helemaal geweldig te vinden. Of het nou koud is of regent; Noa is altijd vrolijk. Nu helpt het Noa haar gemoedstoestand natuurlijk dat ze ondersteuning kreeg van presentatrice Ellen Hoog. Samen hebben de twee verslag gedaan over de voetbalwedstrijd Hurley tegen Den Bosch voor Viaplay. Het tweetal vormt een erg leuk duo voor de camera.

Noa Vahle als presentatieduo

Lees ook: Video: Noa Vahle flirt gedurfd met bezette Wout Weghorst

Noa Vahle ontspant na uitzending

Na een lange dag werken als presentatrice voor de camera is het voor Noa Vahle ook tijd voor wat ontspanning. Samen met Ellen Hoog hebben ze een goed item neergezet voor Viaplay dus daar mogen ze trots op zijn. Gelukkig wordt de harde inspanning ook beloond voor de dames met lekkere snacks. Ellen eet een zak chips en Noa geniet van chocolade.

Noa Vahle ontspant na uitzending

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...