Video: Noa Vahle flirt gedurfd met bezette Wout Weghorst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de eerste training van Oranje sinds het WK kwam Noa Vahle langs om de spelers te interviewen. Bij het interview met Wout Weghorst lijkt er sprake van een enorme chemie tussenbeide. Noa laat er geen gras over groeien en gaat ervoor.

Noa Vahle maakt steeds meer naam voor zichzelf als voetbaljournaliste. Ook bij de spelers van het Nederlands elftal is Noa erg geliefd. Nu er een einde is gekomen aan de boycot die het Nederlands elftal had op Vandaag Inside kunnen de spelers eindelijk weer met hun favoriete journalist praten.

Wout Weghorst laat Noa Vahle verlegen lachen

Noa Vahle stond na de training langs de kant om meerdere spelers van Oranje te interviewen, maar het interview met Wout Weghorst was toch een beetje anders. Ze vraagt of hij in een droom leeft en hij beantwoord bevestigend. Vervolgens begint ze over hoe hij, nu Oranje minder spitsen heeft, geen plan B meer is. Dat komt deels omdat Luuk de Jong en Vincent Janssen niet mee wilde doen bij Oranje, maar daar focussen Noa en Wout niet op. Wout vindt de complimenten duidelijk leuk en lacht veel. Dat gebruikt Noa om te vragen of Wout naar Vandaag Inside kijkt. Zijn antwoord is erg opvallend. Weghorst zegt niet te kijken, maar wel veel goede dingen over Noa gehoord te hebben. Daar voegt hij ook nog eens aan toe dat hij misschien wel een keer gaat kijken. Nog meer bevestiging dat hij het interview met Noa erg leuk vond.

De relatie van Wout Weghorst blokkeert Noa Vahle

Ondanks de chemie tussenbeide hoeft de vriend van Noa Vahle zich nog niet druk te gaan maken. Wout Weghorst heeft zijn handen namelijk al vol aan alle vrouwen in zijn leven. Met zijn vriendin Nikki heeft hij drie dochters. Een gezellig vol huis in Manchester dus. Want daar woont het gezin sinds Wout daar is gaan voetballen. Dat bevalt goed, zo lijkt het op het Instagram account van Nikki, hier zijn veel foto’s te vinden van de kinderen die buiten spelen in de bossen. Op het Instagram account van Wout zijn meer foto’s van zijn carrière te vinden. Zoals bijvoorbeeld toen Manchester United de League won.

Noa voelt zich helemaal thuis in de voetbalwereld

Na het WK afgelopen jaar is Noa niet meer weg te slaan uit de voetbalwereld. De dame is te zien bij Vandaag Inside, Half8 en soms ook nog andere SBS 6 programma’s. Maar naast de ‘gewone’ programma’s, waar ze in de studio zit, is ze ook vaak te vinden langs de verschillende sportvelden. Zo was ze laatst samen met Jan Boskamp te zien bij de internationale wedstrijd van Feyenoord. De club uit Rotterdam speelde voor de Europa League tegen Shakhtar Donetsk. Dat vond Noa erg leuk omdat de sfeer in de Kuip zo goed was, wat niet gek was aangezien Feyenoord de wedstrijd met 7-1 won.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?