Foto: Nikkie Plessen voelt zich koningin tussen allemaal lookalikes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is de absolute koningin van de strakke pakjes. Maar ze heeft nu concurrentie in de vorm van haar lookalikes. 

Modeontwerpster Nikkie Plessen is een unieke vrouw. Ze kent geen gelijke. Met haar beeldschone uiterlijk, zakelijk inzicht en vermogen om elke outfit te kunnen verkopen heeft ze ervoor gezorgd dat ze bovenaan de Nederlandse mode industrie is gekomen. Alleen nu blijken er veel meer van Nikkie rond te lopen. Met al haar dubbelganger besluit Nikkie maar eens op de foto te gaan. En dat levert natuurlijk een ontzettend volle foto op, waar Nikkie als koningin in het midden staat.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Nikkie kan het niet alleen aan op charmante foto

Natuurlijk is Nikkie niet alleen. Om aan de top te komen heb je mensen om je heen nodig die je verder helpen, die je bijstaan en waar je op kan bouwen. Nikkie besluit dat het tijd is om een aantal van deze toppers in het zonnetje te zetten op een leuke foto. Een foto waar zij natuurlijk als koningin nog tussen staat. Wat het meeste opvalt is dat alle vrouwen om Nikkie heen ook wel wat van haar weg hebben. Nu is dat natuurlijk niet zo gek. Nikkie heeft zichzelf opgeworpen als een mode goeroe, dus dan verwacht je ook dat de mensen die het dichtst om haar heen staan hun stijl langzaam aan gaan passen naar die van Nikkie. Dat is dan ook precies wat er gebeurt is. Nikkie heeft een heel leger aan dubbelgangers verzameld en is dat leger alleen maar aan het laten groeien. Als je bij Nikkie op kantoor ook binnen zou stappen, dan zou je allemaal klonen van de bloedmooie vrouw tegenkomen. Je past je namelijk vanzelf aan naar de stijl van Nikkie als je de hele dag met haar kleding te maken krijgt. Niet dat dit erg is, Nikkie heeft namelijk als missie om iedere vrouw van Nederland er knap uit te laten zien. Meer vrouwen in kleding van Nikkie is dus iets om aan te moedigen.

Nikkie imponeert met video van haar hele lijf

Behalve mooie foto’s weet Nikkie natuurlijk ook te imponeren met haar leuke video’s. Elke keer dat ze een nieuw pakje heeft gemaakt, moet die natuurlijk wel even getoond worden op Instagram. Anders weten al haar volgers niet wat ze aan moeten trekken de komende tijd. Nikkie is op die manier een inspiratie voor veel vrouwen. Maar ook mannen zijn erg blij met het werk wat ze doet. Die kunnen namelijk enorm genieten van de leuke foto’s en video’s die Nikkie deelt. Zonder Nikkie zou ook hun leven een stukje minder spannend worden. En dat wil toch niemand? Nikkie helpt met haar mooie foto’s en video’s dus zowel mannen, als vrouwen de koude winterdagen door. En aangezien Nikkie haar hele bedrijf gebouwd heeft rondom de leuke foto’s die zij deelt van haar kleding, zal ze voorlopig nog wel niet stoppen met het delen van al haar leuke pakjes. En dat is goed nieuws!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!